L'ACTUALITAT A CANALS

 

dimecres violeta vot als EUA

17/08/2022

Recordem el reconeixement del dret al vot a les dones per primera vegada als EUA el 1920

El dret legal de les dones al vot als Estats Units va ser reconegut el 18 d'agost de 1920, després de més de mig segle d'activisme emergent del moviment dels drets de la dona. Ho recordem hui a Canals amb el Dimecres Violeta.

desbrossament

17/08/2022

La Brigada Municipal de Canals realitza tasques de desbrossament als camins del terme

La Brigada Municipal de l’Ajuntament de Canals està duent a terme tasques de desbrossament als camins rurals del terme per tal de millorar la visibilitat i el trànsit i evitar riscos d’incendi o infestació. Fins el moment s’ha finalitzat la neteja al camí dels terrers, al camí fàbrica Sanchis Begudes, al camí Mangay i al terme de la redona.

actuació Canalense a Mestalla

16/08/2022

L’Alcaldessa de Canals acompanya a l’Associació Musical Canalense en la seua actuació a Mestalla

L'Alcaldessa de Canals, Mai Castells, va acompanyar diumenge a l'Associació Musical Canalense en la seua actuació a Mestalla en el primer partit de Lliga que va disputar el València C.F. davant el Girona. Era la primera vegada en 23 anys que la banda canalina actuava a l’estadi valencianista.

beques formatives 2022

16/08/2022

L’Ajuntament de Canals convoca 8 beques de formació per a joves titulats

L’Ajuntament de Canals ha convocat 8 beques d’ocupació i formació per a joves titulats finançades amb fons propis. Amb aquests contractes de pràctiques els beneficiaris podran completar la seua formació acadèmica alhora que s’endinsen en el mercat laboral i participen de forma activa en el quefer i el desenvolupament del poble.

Cartell 8-M

banner telegram

112

visita a les obres del mercat municipal

11/08/2022

Tres dels grans projectes de l’Ajuntament de Canals cada dia més prop de vore la llum

L’alcaldessa de Canals, Mai Castells, i els regidors Hilzonde Badia i Miquel Alventosa van visitar ahir les obres del Mercat Municipal, del Centre Social d’Aiacor i de la Llar dels Jubilats. Aquests tres grans projectes que ha posat en marxa l’Ajuntament de Canals avancen a bon ritme i s’espera que estiguen acabats abans de 2023.

coleccio llibres bocins

10/08/2022

La Biblioteca Municipal de Canals incorpora una col·lecció de llibres de la Diputació de València

La Biblioteca Municipal de Canals ha incorporat un recull de llibres de la col·lecció Bocins, de la Diputació de València. El recull ha sigut cedit per Xavier Rius, diputat de Cultura, qui va visitar el nostre poble el passat abril.

Canals contracta tres persones amb el programa EMPUJU

09/08/2022

L’Ajuntament de Canals contracta tres persones menors de 30 anys a través del programa EMPUJU

L’Ajuntament de Canals ha contractat tres persones desocupades menors de 30 anys dins el programa operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana EMPUJU 2022. S’incorporaran per un període d’un any des de l’1 de setembre.

dalila ennadre

10/08/2022

El Dimecres Violeta d'aquesta setmana a Canals rememora el treball de la documentalista Dalila Ennadre

En el Dimecres Violeta d’aquesta setmana l’Ajuntament de Canals rememora el treball de la cineasta i documentalista marroquina Dalila Ennadre.

2022.08.03 Tornen els esdeveniments a la Fira de Setembre 2022 a Canals

03/08/2022

Tornen els esdeveniments a la Fira de Setembre 2022 a Canals

Després de dos anys de recés, acotant els actes i esdeveniments prevists per a les festes de setembre, aquest any, des de la Regidoria de Fira i Festes de l'Ajuntament de Canals s'han volgut reprendre les accions culturals i festives característiques de la Fira.

2022.08.02 L’Ajuntament de Canals reconeix la trajectòria del pilotari Genovés II

02/08/2022

L’Ajuntament de Canals reconeix la trajectòria del pilotari Genovés II

Ahir, l’Ajuntament de Canals va retre homenatge a José Cabanes “Genovés II” als frontons del Poliesportiu Municipal, que acollien una de les partides del XVII Trofeu de Frontó EnerHi 2022.