L'ACTUALITAT A CANALS

 

Prestació Extraordinària per a Autònoms

04/04/2020

Guia de preguntes i respostes sobre la Prestació Extraordinària per a Autònoms.

Vos deixem una xicoteta guia en la qual trobareu preguntes i respostes sobre la Prestació Extraordinària per a Autònoms que ha posat en marxa l’administració estatal.

"Puc Aprendre, Puc Treballar"

02/04/2020

Canals se suma a la campanya "Puc Aprendre, Puc Treballar" en sensibilització amb el Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme.

Hui, dijous 2 d'abril, volem aprofitar les nostres xarxes per a llançar un missatge de conscienciació i sensibilització en el Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme.

#ACanalsestemacasa

01/04/2020

#ACanalsestemacasa

#ACanalsestemacasa és una campanya que té com a finalitat trencar la monotonia d'aquests dies, amb la creació i difusió de vídeos.

Establiments oberts Associem

01/04/2020

Llistat d'establiment de Canals que continuen oberts.

Des de l'Associació de comerciants i empresaris de Canals, es posa a l'abast de totes i tots, la relació d'establiments que continuen donant servici per tal d'atendre les necessitats de la nostra població.

banner telegram

112

portada llibret festes

Banner So XXI

GVA preguntes i respostes comerç

01/04/2020

GVA recopila les preguntes i respostes més freqüents sobre comerç.

La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball recopila, en un mateix document, les preguntes i respostes més freqüents sobre comerç, davant l'última modificació del Real Decret.

Consultori Aiacor

31/03/2020

El consultori mèdic d'Aiacor romandrà tancat fins a nou avís.

Important!:
El consultori mèdic d'Aiacor romandrà tancat fins a nou avís. 
Les consultes, des d'ara, es passaran al Centre de Salut de Canals.

Comerços Mercat Municipal

31/03/2020

Compres sense cues al mercat.

Aquests comerços del Mercat Municipal ofereixen l'opció de fer la teua comanda amb un dia d'antelació. Així, podràs arreplegar-la l'endemà sense esperar. 

Assistència psicològica telèfonica

31/03/2020

L'Ajuntament de Canals donarà atenció psicològica telefònica a aquelles persones afectades per la crisi de la COVID-19.

L'Ajuntament de Canals planteja, a través del departament de Serveis Socials, donar suport i atenció psicològica telefònica a aquelles persones afectades per la crisi de la COVID-19.

llibre activitats policia

30/03/2020

Llibre d'activitats de la Policia Local

La Policia Local de Canals ha preparat un llibre d'activitats per a fer més divertit el confinament a xiquets i xiquetes. Inclou consells molt útils davant el coronavirus, a més d'activitats enginyoses i divertides.

Ajudes autònoms GVA

27/03/2020

La Generalitat ofereix ajudes directes i immediates per als autònoms de la Comunitat Valenciana.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que els autònoms i autònomes de la Comunitat Valenciana podran percebre ajudes immediates i directes, de fins a 1.500 euros, per a fer front a "qüestions bàsiques" relacionades amb la seua activitat, davant la situació generada per l'emergència sanitària del coronavirus.