L'ACTUALITAT A CANALS

 

recollida residus porta a porta aiacor

29/11/2022

L'Ajuntament de Canals ultima la posada en marxa de la recollida de residus porta a porta a Aiacor

L'Ajuntament de Canals ultima la posada en marxa de la recollida selectiva de residus porta a porta a Aiacor, la Serratella i Mirabolvens, projecte pilot previ a la instauració d'aquest sistema a tota la localitat. El 14 de desembre, a les 18.00 hores, tot el veïnat està convocat a una xarrada informativa amb una educadora ambiental que tindrà lloc al Centre Cultural Sant Jaume Apòstol d'Aiacor.

junta local seguretat canals novembre 2022

25/11/2022

L'Ajuntament de Canals celebra una nova junta local de seguretat

L'Ajuntament de Canals va celebrar ahir una nova junta de seguretat local en la qual es van tractar assumptes que afecten el poble com els robatoris als disseminats, la violència de gènere o la ciber-seguretat.

28/11/2022

Canals presenta el cartell anunciador de les Festes de Sant Antoni 2023

Les Festes de Sant Antoni Abat Canals ja tenen cartell per a l'any 2023. L'autor, Iban Ramón, va presentar la seua obra, centrada en la forma cònica de la Foguera, en un acte celebrat el passat divendres al Centre Cultural Ca Don José que va comptar amb la presència de la corporació municipal al complet i dels representants de la Festa d'aquest any.

25/11/2022

L'Ajuntament de Canals se suma al rebuig a l'eliminació del tribunal contra la violència de gènere als jutjats de Xàtiva

L'Ajuntament de Canals va aprovar per unanimitat en el Ple Ordinari celebrat ahir traslladar el seu desacord total amb el contingut del Reial Decret que concentra els onze tribunals especialitzats en violència de gènere a la província de València en només cinc, eliminant les competències en aquesta matèria dels jutjats de Xàtiva.

bim 56

banner telegram

112

dimecres violeta Matilde Cantos

23/11/2022

Dediquem aquest Dimecres Violeta a la política republicana Matilde Cantos

L’espai del Dimecres Violeta d’aquesta setmana va dedicat a Matilde Cantos Fernández (Granada, 1898) qui va ser una incansable lluitadora per la justícia i la llibertat i es va implicar activament en la política espanyola d'aquest segle, la qual cosa la va portar dels càrrecs públics de la República a l'exili, i després a la lluita antifranquista en la clandestinitat.

taller ocupacio torreo viii

21/11/2022

Publicades les actes de baremació del Taller d'Ocupació Torreó VIII

Ja estan publicades les actes de baremació del procés de selecció dels alumnats per a Jardineria, Forestal i Obra dins el Taller d'Ocupació Torreó VIII. Pots consultar les llistes en el Tauló d'Edictes Municipal o bé en el portal de transparència del web de l'Ajuntament.

22/11/2022

L'Ajuntament de Canals celebra dijous el Ple Ordinari nº 10 de 2022

L'Ajuntament de Canals celebrarà dijous, 24 de novembre, el Ple Ordinari número 10 del 2022. Des de les 20.30 hores es podrà acudir presencialment al saló de plenaris o, com sempre, es podrà seguir en directe pel canal de YouTube de l'Ajuntament. A continuació es detalla l'ordre del dia:

17/11/2022

Publicades les llistes provisionals de la borsa de personal de neteja de Risoncha SL

L'empresa municipal Risoncha SL ha publicat les llistes provisionals de contractació per a la borsa de personal de neteja. Podeu consultarles fent clic en aquest enllaç.

24/11/2022

Canals nomenarà demà els representants de les festes de Sant Antoni Abat 2023

L'Ajuntament de Canals celebra demà el Ple Extraordinari de nomenament dels representants de les Festes en honor a Sant Antoni Abad del 2023. Com sempre, es podrà assistir a la sessió en persona o podrà seguir-se en directe a través del canal de YouTube "Ajuntament de Canals" i per la C.R.E.M (107.4 FM).

fira comercial 2022

24/11/2022

La Fira Comercial torna aquest dissabte a Canals

L'avinguda Vicente Ferri acollirà aquest dissabte una nova edició de la Fira Comercial de Canals, organitzada per la regidoria de Promoció Socioeconòmica. Com cada any, la fira comptarà amb tot un seguit d'activitats per a tots els públics que amenitzaran la jornada de compres des de les 9.00 hores.

cinema 25n club de lectura canals

22/11/2022

"Madame Brouette", la película escollida pel Club de Lectura per a commemorar el 25N

La pel·lícula escollida pel Club de Lectura de Canals per a aquesta setmana al Centre Cultural Calixt III és 'Madame Bouette', un film del director senegalés Mousse Sene Absa amb el qual es commemorarà el 25N, Dia Internacional per l'Erradicació de la Violència Contra les Dones. 

curs taser policia local Canals

16/11/2022

La Policia Local de Canals rep un curs de formació en l'ús de dispositius tàser

La setmana passada, la Policia Local de Canals va rebre un curs de formació en l'ús de dispositius tàctics de control després d'haver adquirit dos unitats. Aquesta formació va estar impartida per l'empresa subministradora dels dispositius.