L'ACTUALITAT A CANALS

 

13/12/2018

Comencen els treballs del muntatge del punt de càrrega de vehicles elèctrics

L’Ajuntament de Canals considera molt important la seua implicació en el treball per la protecció del medi ambient, donant-li importància a la lluita continuada en l’acció de disminuir les emissions de CO2. 

13/12/2018

L’encesa de llums, el betlem i quatre nous arbres marquen l’inici del Nadal a Canals

L’Ajuntament ha volgut donar impuls a la tradicional encesa de llums i amb novetats decoratives que, simbòlicament, donen la benvinguda al Nadal a Canals i desperten l’ambient festiu.

12/12/2018

El BOP publica l’oferta d’ocupació pública de l’Ajuntament de Canals

El passat mes de novembre, l’Ajuntament de Canals va celebrar una mesa de negociació amb els representants sindicals dels seus treballadors en la qual, un dels punts més urgents que es tractaren va ser sobre l’oferta d’ocupació pública del consistori. Ahir, el Butlletí Oficial de la Província va fer públiques aquestes ofertes.

 

11/12/2018

La regidoria de Promoció Socioeconòmica col·labora amb ASSOCIEM en l'organització de la IV edició del concurs d'aparadors

Amb la finalitat de promoure el comerç local en una temporada clau com és Nadal, es posa en marxa un nou concurs d'aparadors entre els establiments de la nostra localitat. 

11/12/2018

La Gala musical contra el càncer a Canals ha sigut un èxit

El diumenge 9 de desembre, el Pavelló Municipal Ricardo Tormo va reunir a centenars de veïns en la Gala organitzada per l’associació Canals Contra el Càncer, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Canals.

11/12/2018

WIFI gratis per a Canals

Canals comptarà amb 15.000€ d’una subvenció WIFI4EU per dotar els espais públics amb WIFI gratuït. Aquesta subvenció sols l’han rebut 17 localitats de la Comunitat Valenciana i Canals és l’única beneficiària de La Costera. 

11/12/2018

L’àrea de patrimoni presenta treball base per a la posterior realització de l’Inventari de Béns Municipal i el Registre del Patrimoni Municipal del sòl de Canals

La setmana passada, en l’Ajuntament de Canals, es va presentar el resultat d’un treball tècnic realitzat per personal contractat baix la direcció de l’àrea de Patrimoni.

10/12/2018

Canalins i canalines han gaudit de l’exposició dels Vestits de Festera des de l’any 1997

El passat dissabte 8 de desembre, a la sala d’exposicions de Ca Don José, es va celebrar la inauguració de l’exposició de Vestits de Festera que va cridar l’atenció de moltes canalines i canalins que van acudir per veure els tratges de les que dones que han sigut Festeres de Gràcia des de l’any 1997.

 

07/12/2018

Torna la Setmana Cultural del 6 al 12 de maig de 2019

El passat 4 de desembre es van reunir el Consell de cultura de Canals i la regidora de Cultura amb l'objectiu de tornar a realitzar la setmana cultural a causa del gran èxit en les edicions anteriors.

 

10/12/2018

Ampliació dels horaris dels establiments públics per a les festivitats de desembre de 2018

L'Ajuntament de Canals per resolució d'Alcaldia, i a proposta de la Regidoria de Fira i Festes ha aprovat l'ampliació dels horaris d'obertura d'establiments públics d'oci per a les nits del 7, 8, 14, 15, 24 i 31 de desembre de 2018, amb motiu de les celebracions de les festes patronals a SantAntoni i de Nadal.