L'ACTUALITAT A CANALS

19/06/2019

Obert el termini per a sol·licitar ajudes a l'escolarització

L'Ajuntament de Canals informa que està obert el termini per a presentar les sol·licituds d’ajudes econòmiques destinades a l’escolarització en centres autoritzats d’educació infantil i escoles infantils municipals de primer grau per al curs escolar 2019-2020. 

 

17/06/2019

Mai Castells, nova alcaldessa de Canals

El passat dissabte 15 de juny, el saló de plens de l'Ajuntament de Canals acollia l'acte de constitució de la nova corporació municipal i l'elecció d'alcalde/essa.

 

13/06/2019

Ja es pot visitar el Museu de Ricardo Tormo a Canals

Tal com s’ha anunciat recentment, durant aquesta legislatura l’equip de govern ha estat treballant per traslladar el material del fallit Museu de Ricardo Tormo al Pavelló Municipal que porta el mateix nom del pilot canalí, i allí obrir una exposició permanent en honor al bicampió mundial de motociclisme.

 

13/06/2019

Borsa de treball per a administratiu a Risoncha

L'empresa pública de l'Ajuntament de Canals, Risoncha S.L.U, ha publicat en la seua pàgina web les bases per a la contractació de persona administrativa per a cobrir un lloc d'administratiu.

 

12/06/2019

El Campament Juvenil d'Alcossebre torna amb una nova edició

La regidoria de Joventut de Canals ha programat, un any més, una eixida al campament Jaume I de la localitat castellonenca d'Alcossebre del 4 a l'11 d'agost.

 

10/06/2019

Tallers de sexualitat als centres educatius de Canals 

El passat maig, als centres educatius de Canals, al Col·legi Cervantes, a l'IES Francesc Gil i a l'IES Sivera Font, s’han realitzat tallers de sexualitat per a l’alumnat de 4t de l'ESO, amb molt bona acollida per part dels centres i de l'alumnat. Aquests tallers han estat realitzats per Isabel Salinas, que compta amb més de 10 anys d’experiència en Educació en Sexualitat amb adolescents.

 

06/06/2019

Es repetix el #LoveCanals aquest estiu

Els joves de 12 a 17 anys podran gaudir de totes les activitats programades per a ells des de la Regidoria de Joventut del 15 al 26 de juliol amb el #LoveCanals. Per a inscriure's ja es pot passar per la Casa de la Cultura "Ca Don José".

 

03/06/2019

L'Escola d'Estiu 2019 obri les inscripcions

La Regidoria de Joventut prepara un any més les activitats que conformen l'Escola d'Estiu, programada per als mesos de juliol i agost.

 

05/06/2019

Els alcaldes de Canals també formen part del Llibre de Firmes Honorífiques

Des del departament d'Alcaldia s'ha presentat una proposta protocolària per regular el bon ús del Llibre de Firmes Honorífiques que existeix quasi 30 anys a l'Ajuntament de Canals. En aquest exemplar manuscrit, solen signar persones de renom polític i social, reconegudes arreu, representants d'administracions supramunicipals, etc.). Aquesta mena de proposta/reglament és com una guia que ajudarà els futurs alcaldes a l'hora de gestionar aquest Llibre, dotant d'una continuitat a tots ells i evitant que els criteris varien en excés i, per tant, es perda la singularitat del volum canalí, ja que fins el moment no existia cap normativa o directriu.

 

 

30/05/2019

Es presenten dos projectes sobre la memòria històrica de Canals

El proper dijous, 6 de juny, es presenta el llibre Canals en la memòria i unes propostes didàctiques per a treballar amb ell en les aules. L'acte tindrà lloc a les 19h en la tercera planta del Centre Cultural Ca Don José de Canals.