L'ACTUALITAT A CANALS

 

2020.08.07 Recomanacions per a previndre el contagi en reunions familiars i d'amics.

07/08/2020

Recomanacions per a previndre el contagi en reunions familiars i d'amics.

Ací vos deixem una síntesi de les recomanacions que ens fan arribar des de Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per tal de prevenir el contagi de COVID-19 en reunions familiars i d'amics:

13 rosas

06/08/2020

2020.08.06 Ahir, 5 d'agost, es va commemorar l'afusellament de las "13 rosas".

Hui es commemora l'afusellament de las "13 rosas" en 1939, les 13 joves empresonades per la dictadura franquista acusades d'un "delit d'adhesió a la rebel·lió".

entrecordes el pati

06/08/2020

Entrecordes al pati del José Mollá

Dissabte nit la programació d'El Pati: Canals Cultural ens ofereix l'espectacle "Entrecordes", amb els guitarristes Ausiàs Parejo i Pedro Navarro. Aquesta anava a ser una de les Nits al Túnel d'aquest estiu, però la traslladem al pati del José Mollá amb totes les mesures de seguretat sanitària. A les 22.00 hores.

ple extraordinari 5 d'agost

05/08/2020

Ple extraordinari del 5 d'agost

Esta nit (21.00) se celebrarà un Ple Extraordinari al Saló de Plens de l'Ajuntament de Canals. L'assistència presencial estarà molt limitada amb motiu de les mesures de seguretat enfront del Coronavirus, però es podrà veure en directe al canal de YouTube de l'Ajuntament de Canals. Ordre del dia:

banda metall umsc el pati

05/08/2020

Concert Grup de Metall de la UMSC

Esta setmana tenim les últimes actuacions dins la programació d'El Pati: Canals Cultural. Comencem divendres amb un concert del Grup de Metall de la Unió Musical Santa Cecília de Canals. 22 hores, al pati del CEIP José Mollá.

banner telegram

112

portada llibret festes

banner el pati

imatges per al bim de setembre

04/08/2020

Necessitem la vostra col·laboració per a l'edició del BIM de setembre!

Com ja sabeu, aquest any la Fira serà "alternativa", és a dir, amb activitats adaptades a la normativa de protecció enfront del Coronavirus que estipulen les autoritats sanitàries (aforament controlat i limitat, distància de seguretat, mascareta obligatòria, entre d'altres).

administracio i finances francesc gil

31/07/2020

L’IES Francesc Gil oferirà el grau superior d’Administració i Finances

L'IES Francesc Gil de Canals oferirà a partir del curs 2020/2021 el Cicle Superior d'Administració i Finances. En setembre s'obrirà un període extraordinari de matriculació i admissió. Per a més informació, el telèfon de contacte de l'IES és el 96 224 90 45.

comunicat situacio estat alarma

30/07/2020

Comunicat al respecte dels positius per coronavirus a Canals

Davant la detecció de diversos casos positius per coronavirus als últims dies a la localitat, l'Ajuntament de Canals vol traslladar un missatge de tranquil·litat a la ciutadania però també fer una crida a la responsabilitat i la prudència.

nit del farolet a casa

30/07/2020

Nit del Farolet des de casa

Enguany, degut a la crisi sanitària, no hem pogut gaudir de la tradicional Nit del Farolet al carrer, però des de Canals Ràdio i l'Ajuntament de Canals vos convidem a fer una celebració simbòlica a casa al llarg d'esta setmana.

el pati concert percusio umsc

29/07/2020

Concert del Grup de Percussió de la UMSC

Seguim amb El Pati: Canals Cultural. Divendres tindrem Concert del Grup de Percussió de la Unió Musical Santa Cecília, una de les tres propostes per a aquest cap de setmana. A les 22.00 hores al pati del José Mollá. Programa:

crida ciutadania policia local

27/7/2020

Crida a la responsabilitat de la ciutadania

Fem una crida a la ciutadania perquè adopte l'ús de la mascareta seguint les indicacions de la Generalitat. 

 

reunio fundacio pilota valenciana

24/07/2020

Reunió amb Genovés II i la Fundació Pilota Valenciana

L'Alcaldessa, Mai Castells; el Regidor d'Esports, Vicent Tornero, i el tècnic d'Esports s'han reunit hui amb el pilotari professional José Cabanes "Genovés II" i amb el Secretari Gerent de la Fundació Pilota Valenciana, Javier Nadal.

reunio obres francesc gil covid

22/07/2020

Reunió amb la Conselleria per a tractar l’estat de les obres del Francesc Gil

Dimecres passat, el Regidor d’Educació, Vicent Tornero, acompanyat pel director de l’IES Francesc Gil, Agustí Saúco, van estar a la Conselleria d’Educació per a mantenir una  reunió amb Víctor García, director general d’infraestructures educatives i Jorge Bellés, subdirector. Es va tractar l’estat de les obres de l’IES Francesc Gil.