L'ACTUALITAT A CANALS

 

entrades La bella i la bestia.

03/07/2020

Les entrades per a La Bella y la Bestia ixiran a la venda el 6 de juliol

El dilluns, 6 de juliol, ixen a la venda les entrades per a l'estrena de La Bella y la Bestia, de la dramaturga canalina Paula Llorens. La podrem gaudir el diumenge 19 de juliol al Centre Cultural Calixt III en dues sessions: a les 12,30 hores i a les 19.30 hores.

campanya soroll ciclomotors

03/07/2020

La Policia Local de Canals intensificarà els controls per les molèsties del soroll de determinats vehicles

Amb l'arribada del bon temps prolifera la circulació de ciclomotors i motocicletes en el nostre nucli urbà, també a altes hores de la matinada, i amb això s'incrementen les molèsties que produeixen al circular amb tubs d'escapament incomplets, inadequats i moltes vegades deteriorats íntegrament

inici escola de comerç

07/03/2020

Inici de l'itinerari per a la transformació digital de comerços locals 'Escola de Comerç'

Ahir al CC Ca Don José es va donar el tret d'eixida a l'itinerari formatiu per a la transformació digital de comerços locals 'Escola de Comerç'. Al voltant de 20 negocis de Canals s'han inscrit a aquesta iniciativa gratuïta organitzada per Associem. Assistiran a un total de 10 sessions fins a mitjans de setembre. 

protecció civil

03/07/2020

Canals reprendrà l’Agrupació de Voluntaris i Voluntàries de Protecció Civil

L'objectiu d’aquest grup serà el de col·laborar amb la Policia Local durant la celebració de certs esdeveniments que puguen implicar risc per a la població o per als participants com pot ser la celebració de proves esportives, fires o altres activitats.

avança manteniment tira del rei

02/07/2020

Avancen els treballs de cura i manteniment del paratge de la Tira del Rei

Aquest paratge natural, situat a prop del Talús del Riu Cànyoles i temporalment emprat com a abocador d'enderrocs, es va recuperar a partir del 2006 a proposta d'ACDEMA. Ara podem gaudir d'aquest espai com a zona d'esbarjo i des de l'Ajuntament de Canals seguim treballant per mantindre'l en les millors condicions.

PISCINES ESTIU 2020

01/07/2020

Piscines municipals i cursos de natació a l'estiu 2020

Canals ha reobert les piscines municipals per a l'estiu 2020 i també ha llançat una oferta de cursets de natació. La temporada de piscines conclourà el 6 de setembre. Els cursos s'impartiran de dilluns a divendres entre el 6 i el 31 de juliol. Compra d'entrades i inscripsió a cursets en https://esport.canals.es/

banner telegram

112

portada llibret festes

banner el pati

el pati canals cultural

29/06/2020

El Pati: Canals Cultural

L’Ajuntament de Canals farà una forta aposta per la cultura post-confinament amb la proposta «El Pati: Canals Cultural». Durant 5 caps de setmana entre el 10 de juliol i el 9 d’agost el CEIP José Mollà acollirà tot un ventall d’ofertes culturals per a tots els públics, amb entrada gratuïta, aforament limitat i totes les mesures d’higiene i seguretat davant el coronavirus.

curset digitalització comerços

26/06/2020

Itinerari formatiu per a comerços "Escola de Comerç"

L'Ajuntament de Canals ofereix als comerços del poble un itinerari formatiu gratuït organitzat per Associem. "Escola de comerç" té com a objectiu orientar en els nous reptes de la digitalització en el sector.

horari estiu ecoparc mobil

25/06/2020

L'Ecoparc Mòbil tindrà horari d'estiu a partir del 29 de juny

L'Ecoparc Mòbil tindrà nou horari per a l'estiu entre el 29 de juny i el 27 de setembre. Podreu trobar aquest servei del Consorci de Residus únicament als matins, entre les 8.00 hores i les 14.00 hores. Com sempre, dilluns a Canals i dimarts itinerant entre Aiacor, La Torreta i Torre-Cerdà.

 

recepció voluntariat ambiental

29/06/2020

Recepció al Voluntariat Ambiental

Hui s'ha donat la benvinguda als 60 voluntaris i voluntàries ambientals, la majoria joves, que tindran cura dels nostres boscos i paratges durant aquest estiu.

jutge de pau substitut

23/06/2020

Canals inicia un procés de selecció de jutge de pau substitut

L'Ajuntament de Canals ha iniciat expedient d'elecció de jutge de pau substitut per un període de quatre anys. El termini de presentació de sol·licituds s'obri hui i conclourà el 22 de juliol.

comunicat obres francesc gil

21/06/2020

Comunicat de l'Equip de Govern sobre les obres del Francesc Gil

Comunicat de l'Equip de Govern de l'Ajuntament de Canals al respecte de les obres de l'IES Francesc Gil