L'ACTUALITAT A CANALS

 

15/02/2019

Premi FOTUR 2019 per a l’Ajuntament de Canals

La Federació d’Oci, Turisme, Joc, Activitats Recreatives i Industries dins de la Comunitat Valenciana (FOTUR), ha acordat concedir el Premi FOTUR 2019 en la categoria d’Institucions a l’Ajuntament de Canals per haver contribuït a fomentar el turisme a la Comunitat Valenciana.

 

15/02/2019

L'Ajuntament de Canals continua treballant amb el COR

Ahir dijous, a l'ajuntament, va tindre un lloc una reunió amb la gerència del Consorci de Residus (COR), representada per Sergi Pérez, en la qual va estar el regidor d'Educació i alcalde de Canals, Ricardo Requena, i la regidora de Serveis Municipals, Mai Castells.

 

14/02/2019

La Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes celebra el Dia Mundial de la Ràdio

Canals Ràdio ha estat representada en el Palau de la Generalitat en la celebració del Dia Mundial de la Ràdio per l’alcalde Ricardo Requena, regidor de Ràdio, Premsa i Comunicació.

14/02/2019

Valoració i situació dels projectes de Canals del programa EDIFICANT

L’alcalde de Canals, Ricardo Requena, es va reunir el dilluns 11 de febrer amb el cap de servei de la unitat tècnica del projecte EDIFICANT de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport per fer un repàs dels quatre projectes sol·licitats que afecten als centres educatius públics de Canals. 

 

14/02/2019

Arriba la II Setmana del Celíac a Canals

Del 18 al 23 de febrer se celebrarà a Canals la II Setmana del Celíac, activitat que repeteix per segon any consecutiu després de l’èxit de la primera edició que va reunir a moltes famílies que tenen algun membre celíac. 

12/02/2019

Canals s’adhereix al nou pla d’acció del Pacte de les Alcaldies pel Clima i l’Energia

La regidora de Medi Ambient, Mai Castells, i el tècnic de l’àrea, Toni Simó, han acudit a una ponència de la Diputació de València organitzada dins del Pacte de les Alcaldies pel Clima i l’Energia (PACE) on també han estat present altres ajuntaments que estan dins d’aquest Pacte. 

 

12/02/2019

La tercera xerrada de l’Escola de pares i mares serà sobre actuacions d’èxit a l’escola

El proper 25 de febrer, de 17:30h a 18:30h, en la 3 planta de Ca Don José, tindrà lloc la tercera xerrada: «Actuacions d’èxit a l’escola» programada per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament en l’Escola de pares i mares que es porta endavant per segon any consecutiu. 

 

11/02/2019

Una vegada més, èxit amb la Fira Comercial de Canals

El cap de setmana ha estat marcat a Canals per la celebració i l’èxit d'una nova edició de la Fira Comercial, impulsada des de la Regidoria de Promoció Socioeconòmica. 

 

11/02/2019

Curs de formació de gestor d’expedients electrònic de l’Ajuntament de Canals

El departament de modernització ha organitzat un curs per a la implantació definitiva de l’administració electrònica, que es dividirà en dues jornades per a no interferir en l’atenció al públic. 

 

11/02/2019

Balanç Serveis de Benestar Social 2018

Finalitzat l’any 2018, una vegada recollides i avaluades les dades dels programes, serveis i activitats realitzades per l’equip base de serveis socials, des de la Regidoria de Benestar Social, volem presentar les mateixes.