L'ACTUALITAT A CANALS

2017.07.24 Festes Sant Jaume Aiacor. Ajuntament de Canals

24/07/2017

Aiacor celebra aquest dissabte la festa en honor al seu patró Sant Jaume Apòstol

La pedània d'Aiacor acollirà aquest dissabte, 29 de juliol, la celebració de les seues Festes Patronals en honor a Sant Jaume Apòstol. Per aquesta raó, un grup de veïns col·laboradors, juntament amb la col·laboració de l'Ajuntament de Canals, han organitzat un seguit d'activitats per aquest dia que s'iniciaran a les 10,00 hores amb jocs i parc aquàtic per als més menuts a la plaça Joan Carles I.

2017.07.24 Obres Vicente Rius. Ajuntament de Canals

24/07/2017

Millora de l’accés a les aules d’infantil al CEIP Vicente Rius

Aprofitant les vacances escolars, l'Ajuntament de Canals ha iniciat les obres de millora i condicionament de les aules d'infantil de 4 i 5 anys del CEIP Vicente Rius. Tot aquest treball forma part de la segona fase per adequar l'accés de totes les aules d'infantil del centre pel mateix lloc amb portes d'accés independents des de l'exterior.

2017.07.20 Dos mesos tavalem. Ajuntament de Canals

20/07/2017

El programa T’AVALEM compleix dos mesos amb millores a les zones verdes i enjardinades de Canals

El projecte d'ocupació ‘T'AVALEM CANALS’, subvencionat en gran part per la Generalitat Valenciana i que ha permès la contractació de 10 joves desocupats del municipi, més 3 adults aturats també, suma el seu segon mes d'activitat amb l'adequació de diferents zones verdes de la localitat. Concretament, i en el que es du de programa, els joves aprenents en una de les dues especialitats que ofereix el programa: Activitats auxiliars en jardins i instal·lació i manteniment de zones verdes, ja han desenvolupat diferents tasques importants en nombroses zones del municipi com són: el Poliesportiu Municipal, parc del Cementeri d'Aiacor, el parc Calixte III, l'avinguda Vicent Ferri o entrada a Torre dels Frares.

2017.07.19 Substitucio coberta la torreta. Ajuntament de Canals

19/07/2017

Canals adjudica les obres de substitució de la coberta d’un dels edificis de l’Escoleta Infantil la Torreta

L'Ajuntament de Canals ha adjudicat, aquesta setmana, l'execució de les obres per a substituir la coberta d'un dels edificis de l'Escoleta Infantil Municipal de la Torreta després que es detectarà que el sostre estava corcat i, per seguretat, era necessària la seua substitució urgent de cara al curs vinent.

2017.07.17 Campanya APP Canals Connecta. Ajuntament de Canals

17/07/2017

Serveis Municipals i Govern Obert pregunten a través de l’APP Canals Connecta on volen els veïns col·locar nous bancs i papereres

La regidoria de Serveis Municipals de l'Ajuntament de Canals, amb la col·laboració de la regidoria de Govern Obert, ha posat en marxa una enquesta a través de l'aplicació mòbil Canals Connecta perquè els ciutadans facen saber en quina zona o barri de la població troben a faltar bancs o papereres. L'enquesta consisteix a elegir una zona concreta d'entre totes les opcions proposades o bé indicar-ne una nova amb un Suggeriment. Es pot trobar a la secció "Participació", dins de l'app i es podrà votar fins al pròxim 31 de juliol.

L'App la podreu trobar a la Play Store de Google en la següent adreça: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vicopo.com.canalsenlinea

2017.07.19 Nit del farolet. Ajuntament de Canals

19/07/2017

Canals celebra el dia 27 de juliol la tradicional "Nit del Farolet"

L'Ajuntament de Canals, en un treball coordinat de diverses regidories, amb la inestimable ajuda de l'associació de col·laboradors de Canals Ràdio, han organitzat una nova edició de la ja tradicional "Nit del Farolet" que, enguany, se celebrarà dijous, 27 de juliol, a les 22.00 hores des de l'Avinguda Vicent Ferri.

2017.07.18 donació sang. Ajuntament de Canals

18/07/2017

Vine a donar sang el dimarts 25 de juliol a Ca Don José

A l'estiu augmenten les necessitats de sang a la nostra comunitat, ja que, el nombre d'habitants sol ser superior en comparació d'altres períodes de l'any, i com a conseqüència, el nombre d'operacions, transfusions, urgències i accidents, es dispara. Per aquest motiu és tan important reforçar la situació de les donacions a l'estiu. Per aquesta raó, baix el lema "Ser donant no passa de moda, dona sang, salva tres vides", el Centre de Transfusió Comunitat Valenciana anima a tots els canalins a acostar-se el pròxim dimarts, 25 de juliol, a la Casa de la Cultura Ca Don José de 10 a 13 hores i de 16,30 a 20,30 hores. Els requisits mínims són tenir entre 18 i 65 anys i pesar més de 50 kg.