Curs de realització de postres i dolços nadalencs per a professionals de l’hostaleria
curs dolços nadal
05/11/2019
Canals acollirà un curs de realització de postres i dolços nadalencs organitzat per la xarxa Centres de Turisme de la Generalitat Valenciana. El taller és gratuït i va dirigit a professionals del món de l’hostaleria que es troben en actiu.

El curset es durà a terme a La Pusa i estarà centrat en conèixer aquells postres i dolços de Nadal característics de la zona de Canals més idonis per incloure en un menú de restaurant. Es parlarà de productes i ingredients, tècniques d’elaboració i presentació.


Tindrà lloc el 2 de desembre entre les 17.00 hores i les 20.00 hores i la data límit per inscriure’s és el 29 de novembre. Els interessats hauran de portar al departament d'ADL de l'Ajuntament de Canals fotocòpia del D.N.I + Nòmina (treballador per compte d'altri), rebut d'autònom (si es autònom) o DARDE (si està en millora de treball), és a dir, segons la situació professional.