Canals es troba en risc màxim d’incendis forestals

2017.06.27 Risc Incendis. Ajuntament de Canals
27/06/2017

El Centre de Coordinació d'Emergències (CCE) ha decretat, per a hui  i per a demà,  el nivell 3 de Preemergència, risc màxim d'incendis forestals per a Canals i bona part de la Comunitat Valenciana. El CCE recorda que el nivell 3 de Preemergència o risc extrem d'incendis forestals suposa la prohibició de realitzar qualsevol tipus de foc.

 

 Canals pertany a la zona 5 de risc per incendis forestals. Avui segons informa el CCE hi haurà vents de component oest amb ratxes de 40 a 60 km/h a l'interior que arribaran al litoral a la vesprada. Temperatures màximes entre 30 i 40 graus. Humitat baixa. Davant aquesta situació, el Centre de Coordinació d'Emergències manté contacte amb tots els ajuntaments i organismes d'emergència amb la finalitat d'informar-los de la situació de Preemergencia prevista. Els efectius que conformen el Pla Especial davant el risc d'incendis forestals de la Comunitat es troben en màxima alerta per si és necessària la seua intervenció.

   La Generalitat recorda que cal seguir en tot moment les instruccions derivades de la màxima alerta per incendis quant a la utilització del foc per a evitar que una negligència puga ocasionar danys majors, i recomana extremar la precaució en totes les àrees forestals de la Comunitat i seguir en tot moment les indicacions que es deriven de la declaració del nivell 3 de Preemergència. Més informació: Riesgo incendios forestales - Generalitat Valenciana