L'alcalde de Canals assisteix a València a la reunió informativa del Pla de Manteniment d'Escoles de la Diputació

2017.06.23 Pla Manteniment Escoles. Ajuntament de Canals
23/06/2017

L’alcalde de Canals i regidor d’Educació, Ricardo Requena, va assistir ahir a València a la reunió informativa del 1r Pla de Manteniment d'Escoles de la Diputació de València per conèixer els processos i els terminis d'execució i recepció de l’ajuda de 85.000 euros que ha rebut l’Ajuntament per condicionar i canviar les velles finestres del CEIP Calixte III.

   El president i la vicepresidenta de la Diputació de València, Jorge Rodríguez i Mª Josep Amigó, acompanyats pel conseller d'Educació, Vicent Marzà, i la diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, van presentar davant alcaldes i regidors dels prop de 40 municipis beneficiaris els detalls del Pla de Manteniment d'Escoles, amb una dotació de 7 milions d'euros aportats per la Corporació provincial. Aquesta partida podrà destinar-se a obres de manteniment en 44 centres educatius, algunes d'elles reivindicacions històriques que no havien pogut ser ateses fins avui amb fons públics.

   En l'últim torn de paraula, la Diputada d'Educació, junt a dos tècnics provincials, van resoldre els dubtes dels assistents en matèria de procediments. Aixi, segons l'Alcalde de Canals, "ens va quedar molt clar com i quan s'ha de procedir per tirar endavant amb l'aplicació d'aquesta ajuda" agraint a continuació que "la diputació haja facilitat els tempos d'intervenció per a la reforma i aixi intentar molestar el menys possible a les classes dels nostres alumnes".

   Després de l'acte, Requena va aprofitar aquesta visita a València per recordar-li al president de la Diputació el compromís que va adquirir amb el poble de Canals per estudiar el projecte del camí al CEIP Vicent Rius o camí d’Aiacor i poder fer-lo viable.