Comença la Campanya contacontes en estiu

2017.06.05 Contacontes. Ajuntament de Canals
07/06/2017

La Biblioteca Infantil de la Casa de la Cultura Ca Don José de Canals acull demà, a les 19,00 hores, el primer contacontes “Les gallinetes de dol” (conte infantil per a xiquets i xiquetes de 6 a 9 anys) que la regidoria de Joventut oferirà tots els dijous de juny dintre de la Campanya Viu l'estiu jove 2017 a Canals.

   Aquesta nova acció d'ocupació del temps lliure dels nostres menors a càrrec de la regidoria de Joventut, pretèn com el mateix regidor Ricardo Requena ha traslladat "dinamitzar la bibioteca infantil amb activitats pròpies d'aquest entorn cultural i a la vegada, oferir a les famílies la possibilitat de participar conjuntament amb els seus fills d'una vesprada diferent, educativa i lúdica":

   “Les gallinetes de dol” Text: M. Carmen Sáez. Il·lustracions: Àngel Carreras · Edicions del Sud.

    “Les gallinetes de dol” és una història per als més menuts a través de la qual se sensibilitzen sobre la violència masclista. Un conte divertit però que ens mostra diversos temes transversals, valors amb què educar els xiquets, com són el maltractament, la solidaritat, el companyerisme, la imaginació, el poder de somiar i fer del món un lloc millor, fins i tot apareix un xicotet homenatge a les Mares de la Plaza de Mayo, a l'Argentina. L'autora, M. Carmen Sáez, va nàixer a Millares i actualment viu a Almussafes. Coordina el grup d’animació cultural L’Argila i participa en activitats al voltant de l’animació cultural, fent tallers de animació lectora, recitals de poesia, teatre i contacontes. És professora de teatre a Societat Coral El Micalet de València.