La família empresarial i comercial de Canals valora molt positivament les jornades de la setmana de formació empresarial

2017.06.05 Valoració setmana formació empresarial. Ajuntament de Canals
05/06/2017

La família empresarial i comercial de Canals ha valorat molt positivament la setmana de formació empresarial que va tenir lloc la setmana passada al municipi promoguda per la regidoria de Promoció Socioeconòmica de l'Ajuntament de Canals. Un esdeveniment informatiu i formatiu que va agrupar a Canals, durant tres dies, a membres de les entitats valencianes més importants i rellevants del panorama econòmic i empresarial global.

Ricardo Requena, regidor delegat de l'àrea que ha desenvolupat aquesta #FORMACIOEMPRESARIAL ha destacat "la importància de treballar conjuntament, empresaris i administracions, en pro del creixement econòmic, ja que aconseguint aquesta la mobilitat de la riquesa serem capaços entre ambdues institucions, crear treball, reduir la desocupació i augmentar la qualitat de vida dels nostres conciutadans".

   En aquest sentit, Vicent Martínez, membre del BNI, ha destacat que aquesta iniciativa empresarial ha estat molt interessant per al desenvolupament econòmic de Canals. Així mateix, ha donat les gràcies a l'Ajuntament de Canals per l'oportunitat i suport prestat i l'enhorabona per la iniciativa. "Ha sigut una setmana molt interessant per la quantitat i qualitat de les ponències. El comerç ha respost satisfactòriament a la proposta. Ara toca posar en practica l'après", ha remarcat Martínez.

   Per la seua banda, Arantxa Torró, presidenta de Associem, ha valorat molt positivament aquesta setmana, pel que fa, sobretot, als continguts "interessantíssims per al nostre sector", en els que ens orientaren "en la recerca de subvencions i ajudes públiques, entre altres assumptes". A més, ha assenyalat, que aquesta setmana també ha suposat que nous comerços i empreses s'adherisquen a Associem.

   Finalment, Requena no ha volgut deixar passar l'ocasió per a agrair a la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a Cambra de Comerç, FEVECTA, CDT, CEEI i Caixa Popular, la seua participació voluntariosa i, per descomptat, als col•lectius locals i comarcals del BNI, ASSOCIEM i Associació de Venedors del Mercat Municipal, i ha confirmat la intenció de la regidoria de continuar treballant en aquesta línia de cara a l'any que ve.