El Quatre Camins de Canals acollirà el dissabte 3 de juny la XVII Edició del Torneig Nacional Aleví de Futbol-8 en memòria de Manolo Calataiud "Llimoner"

2017.05.31 toneig llimoner. Ajuntament de Canals
31/05/2017

Dissabte que ve 3 de juny, el Quatre Camins de Canals acollirà la XVII Edició del Torneig Nacional aleví de futbol-8 Memorial Manolo Calatayud "Llimoner", organitzat per la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Canals i l'Escola de futbol UD Canals. Un torneig que reuneix un gran cartell d'equips de tot el territori espanyol, ja que a l'organitzador UD Canals, se sumen el València CF, Real Sociedad, Levante UD, UD Almeria, CDE Al-Basit, CF Conquense, i el FC Caravaca.

Els vuit equips dividits en dos grups disputaran la fase classificatòria al matí. El torneig arrancarà en el ja citat Quatre Camins a les 9,45 hores amb els diferents enfrontaments programats. A la vesprada, es disputaran les semifinals, per a posteriorment jugar-se la final de consolidació que cercarà el tercer classificat, i la final de la qual eixirà el vencedor del torneig. L'organització espera que aquesta edició, coincidint amb el XVII Aniversari siga de gran èxit, tant de competició com d'esportivitat.