Signatura del conveni entre l’Ajuntament de Canals i Caixa Popular

2017.05.26 Signatura Conveni. Ajuntament de Canals
26/05/2017

Aquest matí, al despatx d'alcaldia de l'Ajuntament de Canals ha tingut lloc l'acte de signatura del nou conveni de col·laboració entre l'ajuntament i la Caixa Popular. Un acord que afavorirà i donarà suport a la creació de projectes d'emprenedors i d'auto-ocupació a la localitat. A la signatura han assistit per part de la corporació municipal, l'alcalde, Joan Carles Pérez i el regidor de Promoció Socioeconòmica, Ricardo Requena, i per part de la Caixa Popular de la localitat, la seua directora, Imma Miravalles i el coordinador de zona de Caixa Popular, Miquel Micó.

   Conscients de la importància que té el teixit social i econòmic de la població, amb aquesta iniciativa es busca la generació i suport de projectes emprenedors i d'autoocupació mitjançant la concessió de Microcrèdits Emprenedors, per a aquelles persones que vulguen desenvolupar el seu projecte. Per a la concessió d'aquests microcrèdits és necessari que la proposta arribe a l'entitat a través de l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Canals.

   Aquests microcrèdits aniran dirigits a microempreses o persones físiques que tinguen previst obrir un negoci d'índole comercial o empresarial a la localitat de Canals, així com a veïns de Canals que tinguen previst iniciar un negoci d'índole comercial o empresarial en un altre municipi que també tinga oficina la Caixa Popular.

   Per al Regidor de l'àrea, Ricardo Requena, "es tracta d'un nou conveni que millora el que ja va signar l'Ajuntament en 2013 doncs amb l'actual acord, no sols es milloren les condicions dels emprenedors en l'augment de l'import a finançar sinó també en la reducció del tipus impositiu". Requena continua afegint que "a més a més, amb el nou conveni aportem un avantatge que era inexistent fins al moment, com el de donar suport també a les microempreses ja consolidades, que a la fi, són el motor econòmic de Canals".