Canals s'uneix al Pacte Territorial La Costera-La Canal que ajudarà a crear llocs de treball

2017.05.22 Pacte territorial. Ajuntament de Canals
22/05/2017

L’alcalde de Canals, Joan Carles Pérez, va assistir, el passat divendres, a la seu de la Mancomunitat La Costera – La Canal on va tindre lloc la signatura del pacte Territorial la Costera – La Canal. Un pacte que pretén siga l’inici per assentar les bases estratègiques respecte a ocupació, formació i promoció econòmica d’acord amb les necessitats del territori. D’aquesta forma a través d'un Diagnòstic del Territori com a inici del projecte, es busca la creació de llocs de treball en aquestes dues comarques i la recuperació econòmica del territori .

   A l’acte va assistir a més a més de diferents alcaldes de les dues comarques, la Directora General d'Ocupació i Formació del SERVEF, del president de la mancomunitat Roberto Granero i de representants sindicals i empresarials de La Costera.

   Per a l'alcalde de Canals, estar present en aquest acte, i per tant, formar part del pacte territorial, és “un fet important i imprescindible ja que per un costat ajudarà a la creació de llocs de treball”. El primer edil canalí també va remarcar que no es pot obviar en un estudi comarcal "el segon poble de la comarca així com un dels pobles que històricament més llocs de treball ha aportat a aquestes dues comarques".