Aquest cap de setmana el barri de la Torreta de Canals celebra les seues festes en honor a la Verge de Fàtima i la Santa Creu.

2017.05.04 Festes La Torreta. Ajuntament de Canals
04/05/2017

Aquest cap de setmana el barri de la Torreta de Canals inicia les seues festes en honor a la Verge de Fàtima i la Santa Creu. Així aquest divendres, 5 de Maig, comencen els actes amb jocs infantils, globotà, la final del campionat del truc i disc mòbil. Així mateix, per a aquest dia a les 20,00 hores al carrer Calixt III hi haurà degustació de fabes.

   Dissabte, 6 de Maig, Dia de la Verge de Fàtima, els actes festius començaran amb un parc infantil. Després del volteig de campanes, tindrà lloc el I Concurs de Paelles Populars, amenitzat per Dj. Juanjo Artes. A la vesprada, se celebrarà una gran cavalcada amb repartiment de moltes joguines i ja cap a les 20,00 hores se celebrarà la Santa Missa i la processó en honor a la verge de Fàtima. Els actes continuaran després l'actuació de l'orquestra "Avalantxa".

   Diumenge, 7 de Maig, Dia de la Santa Creu, els actes a festejar seran plenament religiosos, així a les 10 del matí serà la processó amb el trasllat de la Santa Creu. A continuació, Santa Missa i repartiment del pa beneït per tot el barri. Cap a les 13,00 hores serà la tradicional planta del Pi, que es pujarà a les 18 hores. La festa conclourà amb la processó de la Santa Creu per tot el barri.