Presentació divendres del llibre "(In)visibles. Les nostres anàlisis pedagògiques" a Ca Don José

2017.05.02 Presentació Invisibles
02/05/2017

La Casa de Cultura Ca Don José de Canals acull aquest divendres 5 de maig la presentació del llibre "(In)visibles. Les nostres anàlisis pedagògiques" coordinat per Anna Muñoz Gil i amb un pròleg escrit per Àngels Martínez Bonafé. L'acte serà a les 19,30 hores a la tercera planta de l'edifici i compta amb el patrocini de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Canals.

El llibre és un recull d'articles que parlen sobre pedagogia, entesa des d'una perspectiva crítica i feminista. Les diverses anàlisis que es recullen pretenen donar eines a favor d'un canvi substancial en el sistema educatiu, apostant per la coeducació com una alternativa educativa enfront de les dinàmiques escolars impregnades per valors del sistema sexe-gènere.

Així doncs, s'aposta per reconstruir una anàlisi pedagògica que incloga la mirada de les dones, recollint, així el testimoni de tantes altres que ens precedeixen en aquest camí, i amb la intenció de contribuir a eixamplar-lo. Els autors dels articles que s'inclouen en aquesta publicació són: Clara Martínez, Anna Gil-Mascarell, Daniel Martos, Sílvia Cortés, Aina González, Belén Magdalena, María Pérez, Beatriu Casanova, Anna Muñoz, Diana Santana i Carla Aparici.