Últimes actuacions brigada obres i serveis

2017.04.20 actuacions brigada obres. Ajuntament de Canals2017.04.19 Actuació brigada obres i serveis. Ajuntament de Canals
19/04/2017

La regidora de Serveis Municipals a l'Ajuntament de Canals, Mai Castells, ha informat de les recents actuacions portades a terme per la brigada d'obres i serveis en diferents carrers i instal•lacions municipals de la localitat.

   En primer lloc, la brigada hi ha instal•lat una nova font al col•legi Vicente Rius. En aquest sentit, s’ha anul•lat una de les antigues fonts que hi havia al estar trencada, i s’hi ha construït una nova on ha elegit la direcció del centre. Aprofitant que la brigada estava treballant al centre educatiu, també s’hi ha reparat algunes deficiències existents, com reparar diferents rajols que estaven solts o trencats.

   Al parc Gorg l’Omet s’hi ha construït una escala i passarel.la que connecta aquest espai verd amb l'avinguda Jaume I. El treball ha consistit en fer un pas condicionat, ja que la gent transita molt per eixa zona i la seguretat era nul.la i el pas molt perillós.

   Així mateix, al parc Papa Calixte III s’hi ha reparat les pedres que estaven soltes. Així mateix, la brigada ha reparatels desperfectes produïts al retirar una antiga font en desús. Pel que fa al carrer Sants de la Pedra i a la placeta de la Presó també s’han reparat alguns desperfectes que hi havia a la via pública.

   Finalment, a l'Escoleta Infantil de la Torreta s’hi ha col•locat la protecciódel tub de rec dels arbres. En concret, s’hi ha protegit el tub de polietilè de les inclemènciesmeteorològiques i del possible vandalisme, amb un cordó de material.

   La responsable de l'àrea ha subratllat que des de l'ajuntament "es continua treballant per solucionar qualsevol deficiència als nostres carrers i garantir la seguretat des usuaris dels espais públics".