Joventut estudia repetir el Last Zombie Day el 2018

2017.04.14 Joventut estudia repetir Last Zombie. Ajuntament de canals
14/04/2017

La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Canals, encapçalada per Ricardo Requena, ha confirmat que "es valorarà seriosament repetir el Last Zombie Day el 2018". Segons ha afirmat l'edil, a hores d'ara, molta és la gent que "demanda repetir novament aquesta dinàmica i des de la regidoria estem estudiant poder reviure-la l'any vinent".

   Tanmateix ha subratllat que la satisfacció entre els participants, l'organització, els espectadors i la regidoria és elevada doncs els objectius plantejats s'han complit: "diversió sana, oci alternatiu, activitat saludable, dinamització comercial sobre tots en la branca hostaleria, visualització de Canals més com a poble acollidor per als centenars de visitants, etc.)".

   El de Joventut ha explicat que aquesta decisió d'estudiar la seua repetició es deu sobretot a "l'èxit de participació (aproximadament 650 persones entre supervivents, zombies, militars, policia, actors, organització, etc.) i també al fet que el joc es desenvoluparà sense cap incident més enllà dels propis i habituals s'ha donat".

   Finalment, Ricardo Requena ha comentat que "sempre que es planteja una activitat nova i ambiciosa com aquesta, o com fou en el seu moment la Food Truck, es corre el risc de no ser el que esperes que siga, però el treball previ d'anàlisi, estudi i viabilitat de l'activitat demostra que és important per complir objectius".