Millores al Mercat Municipal de Canals

2017.04.12 Millores Mercat Municipal. Ajuntament de Canals
12/04/2017

La regidora de Serveis Municipals de l'Ajuntament de Canals, Mai Castells, ha confirmat algunes de les actuacions que es duran a terme a les instal·lacions del Mercat Municipal per adequar no sols els accessos al mateix, canviant dues portes d'entrada a l'edifici, sinó també millorant l'interior amb el canvi de l'aparell d'aire condicionat que presentava series deficiències.

   En aquest sentit, la responsable de l'àrea ha explicat que la porta d'accés al mercat per la part oest, la que dóna al carrer Espanya, ha estat canviada aquesta setmana i que ben aviat es farà el mateix amb la porta Nord, la d'accés principal per l'avinguda Jaume I.

   Però aquestes no són les úniques millores que hi van a dur-se a terme a l'edifici del mercat, també, com ha informat Castells, està previst el canvi dels aparells d'aire condicionat la setmana que ve, abans que “arribe l'estiu", i ha recordat que amb aquesta actuació “se soluciona aquesta greu deficiència i es millora l'edifici per a tots els consumidors i venedors que cada dia accedeixen a ell”. "Un dels dos compressors està trencat, sols funcionava al 50% i després de consultar a diverses empreses, s'ha pres la decisió de canviar l'aparell en la seua totalitat", ha explicat l’edil qui ha confirmat que este nou aparell tindrà un cost d’aproximadament 11.000 euros.

   Amb aquestes actuacions, com ha manifestat la regidora, queda patent el compromís de l’ajuntament per mantenir en bones condicions un edifici tan emblemàtic com el del mercat, al mateix temps que s’aposta per un comerç de proximitat i local.