Concert benèfic de la Unió Musical Santa Cecilia
2017.04.06 Concert Santa Cecilia. Ajuntament de Canals
06/04/2017

La Unió Musical Santa Cecilia de Canals oferirà, aquest diumenge 9 d'abril a la plaça del Torreó dels Borja de la Torreta de Canals, el seu concert de benvinguda a la Primavera a l’hora que recaptarà fons per a la lluita contra el càncer. 

La cita, que serà a les 19 hores, comptarà també amb la presència del cor infantil de l'escola “Jose Luis Biosca Guerola”. A més, la Unió Musical Santa Cecilia de Canals ha decidit donar un matís benèfic aquest concert i al costat de l'Associació Local Contra el Càncer, tractarà de recaptar els màxims donatius per a destinar-los a la lluita contra aquesta malaltia. Per aquesta raó, hi haurà urnes en les quals tots els assistents que ho desitgen podran dipositar un donatiu.

   Música i solidaritat aniran per tant de la mà en una vetlada musical, on la banda, sota la batuta del seu mestre Josep Ros García, interpretarà en la primera part el pasdoble Borts 1939 de Francisco Valor Llorens, El Pereto de Josep Ros García (estrenada en concert) i Segon Concert de Clarinet i banda d'Oscar Navarro, actuant com a solista Fernando García López. Ja en la segona part interpretaran els pasdobles Al Cel de Francisco Valor Llorens i Jaume Contrabandista de Azael Tormo , l'obra Carlo Magne de Pere Sanz Alcover i per a tancar la vetlada Un Món d'il·lusió de Josep Ros García, en la qual participarà el cor de la escola de música.