Actuacions de la brigada d'obres i serveis
2017.04.01 Actuacions brigada obres i serveis. Ajuntament de Canals.
01/04/2017

La regidora de Serveis Municipals a l'Ajuntament de Canals, Mai Castells, ha informat de les recents actuacions portades a terme per la brigada d'obres i serveis en diferents carrers i instal·lacions municipals de la localitat.

En primer lloc, s'hi ha fet un canvi de registre al carrer Esperança. S'hi ha substituït l'antic de formigó que estava deteriorat, per un nou de foneria. A més a més, els operaris han netejat el desaigüe de brutícia.

Per altra banda, s'ha canviat la lluminària a la Càmara Agrària, reparant els trossos d'escaiola on estaven les antigues lluminàries.

A l'edifici de l'assistenta social, on va haver una fuita d'aigua del pis de dalt (on està el dentista), s'ha reparat l'escaiola i el conducte de l'aire.

Així mateix, s'ha dut a terme la reparació de clots a l'antiga carretera a l'Olleria a l'altura de la Casa dels Peons

També, la brigada d'obres i serveis ha col·locat un cartell prohibint fer foc al paeller situat a la partida Tira del Rei, baix del cementeri a l'antic abocador.

A l'avinguda Jaume I confluència amb Raimundo Sarrio s'hi ha reparat i condicionat un pas per a persones discapacitades

A l'avinguda Vicent Ferri, al costat de la Policia Local, la colla ha canviat rajoles que hi estaven molt deteriorades, a l'hora que s'hi ha realitzat un desaigüe d'aigües pluvials al carrer Vinyals a la Torreta. La feina ha consistit a fer un registre per arreplegar les aigües a la part més baixa del carrer, després han col·locat un tub perquè desaigüen eixes aigües a un registre general situat a mitjan carrer, i finalment, ho han rematat tot amb formigó.

La colla també ha retirat una pedra que feia de got d'una antiga font al parc Papa Calixte III. A més a més, s'hi ha col·locat una bomba provisional d'extracció d'aigües a la caseta de fecals del pavelló municipal.

En aquest sentit, la responsable de l'àrea ha subratllat que des de l'ajuntament "es continua treballant per solucionar qualsevol deficiència als nostres carrers".