Una associació contra el càncer arreplega fons a Canals per  ajudar a xiquets malalts

2017.03.31 mans. Ajuntament de Canals
31/03/2017
Coincidint amb la II marxa contra el càncer a Canals, diumenge des de les 10 hores a l’avinguda Vicent Ferri, representants del grup organitzatiu "Sumemos muchas manos por los niños enfermos", ubicaran un estand solidari amb moltíssimes coses fetes a mà i donacions de gent solidària perquè qualsevol veí que ho desitge puga col·laborar.

mitjançant la compra de polseres, clauers, sotagots, imants, penjants, entre d'altres. L'objectiu, d'aquest grup organitzatiu, que està format per pares i mares de xiquets oncològics, és recavar fons per continuar ajudant a l'equip d'investigació de la Fe. En concret, a #oncopediatría que es desenvolupa en el IIS La Fe. Així mateix, han volgut agrair a l'Ajuntament de Canals i a l'Associació de Càncer de Canals per la seua col·laboració Més informació: https://www.facebook.com/Sumemos-muchas-manos-por-los-ni%C3%B1os-enfermos-413647105508920/?fref=ts

 

Des d’aquesta entitat, han volgut agrair el recolzament de l'Ajuntament de Canals i de l'Associació de Càncer de Canals.