AKI XÀTIVA Col·labora amb Canals
La macro botiga de bricolatge, materials, mobiliari, accessoris i maquinària AKI existent a la veïna localitat de Xàtiva, hi ha col·laborat gratuïtament en dues intervencions que des de l'Ajuntament de Canals s'han dut a terme en diferents edificis de la nostra localitat.

El futur Centre Jove de Canals, ubicat en les antigues dependències de la Policia Local, i que esperem que siga inaugurat en passar l'estiu, s'ha vist beneficiat d'aquesta col·laboració amb la il·luminació exterior que AKI ha donat per a la Regidoria de Joventut.

En la foto realitzada a les portes del Centre Jove, podem veure als regidors Ricardo Requena i Manu Sanchis (Joventut i Urbanisme respectivament), acompanyats del responsable de jardí i ferramentes d'AKI de Xàtiva, José Antonio López, davant d'una de les dues parets on s'ha dut a terme la intervenció. Aquesta il·luminària posada, no sols dóna seguretat i llum als voltants de l'edifici, sinó que a més, li dóna millor imatge i gust.

Per altra banda, també el CEIP Calixte III de Canals s'ha vist beneficiat d'aquesta estreta col·laboració entre AKI Xàtiva i l'Ajuntament de Canals. En aquest col·legi, durant el present curs i per part de la Regidoria d'Educació, es van atendre les demandes del claustre de mestres amb la petició d'adequar i reformar els vestuaris d'Educació Física per a les necessitats de l'alumnat actual. En aquesta obra que es va dur a terme, no es van considerar els materials i mobiliari complementari per part de l'Ajuntament doncs José Antonio López, representant d'AKÍ Xàtiva, es va comprometre a facilitar-ho. Així va ser, i setmanes després de finalitzades les obres, operaris d'aquesta empresa treballaven als vestuaris de l'escola pública per a deixar-ho com assenyalen les imatges adjuntes.

Des de l'Ajuntament de Canals volem agrair públicament a l'empresa AKI Xàtiva, i sobretot al canalí representant de jardí i ferramentes José Antonio López, l'ajuda prestada per a la millora d'aquests dos serveis els quals estan directament relacionats amb la gent jove de la nostra localitat.