Canals celebra aquest cap de setmana unes Jornades de Benestar Animal
13/05/2024
La regidoria de Benestar Animal de l’Ajuntament de Canals ha preparat la primera edició de les anomenades ‘Jornades de Benestar Animal’ que se celebraran els dies 17, 18 i 19 de maig de 2024.

Les activitats comencen aquest divendres amb la projecció de la pel·lícula infantil ‘Ferdinand’ en ca Don José. A continuació, es durà a terme al saló Santa Creu el sopar benèfic destinat a l’Associació Refugio-Rescate Orejotas.

El dissabte, 18 de maig, continuen les jornades de Benestar Animal amb una marxa canina que eixirà des del paratge del Túnel a les 9 hores. A la vesprada, s’impartirà una sessió de ioga canina amb Nina Lux i el taller de llenguatge caní, al parc Jaume I, amb Nuria Fayos.

El diumenge, 19 de maig, l’avinguda Vicente Ferri de Canals viurà una altra jornada festiva amb la fira de Benestar Animal. Nombrosos estands de diferents associacions donaran a conéixer el treball diari que aquestes realitzen per a garantir la defensa de qualsevol classe d’animal.

A més a més, per primera vegada tindrà lloc el Concurs Nacional Caní en la plaça Pont del Riu de 10h a 13h. Aquesta prova està avalada per la ‘Real Sociedad Canina de España’ i per la ‘Sociedad Valenciana para el fomento de las Razas Caninas.

Per a finalitzar amb les jornades, tindran lloc la xarrada ‘La importància de la castració i la implantació del xip identificatiu’ i el curs de primers auxilis per a gats i gossos, el qual estarà impartit per una veterinària col·legiada.

El regidor de Benestar Animal, Ricardo Carbonell, assenyala que “l’objectiu d’aquestes jornades és prendre consciència que el nostre animal de companyia és un membre més de la nostra família i que també compta amb els seus drets. A més, també volem que la gent conega el treball de les diferents associacions que vetlen pels interessos dels nostres animals”.