Fira Turística Calixte III
18/04/2024
Després de la Fira Comercial i la Fira del Llibre arribarà la Fira Turística de Calixte III a la Torreta amb motiu de les seues festes patronals.

Impulsada per la regidoria de Turisme amb la col·laboració de la Diputació de València, aquesta ambiciosa aposta de l'Ajuntament busca posar en valor la Torreta de Canals com a Bressol dels Borja.

Amb una programació molt extensa durant tres dies, els carrers del barri es convertiran en un poble del renaixement, amb activitats, demostracions i animació que imitaran la vida en aquella època.

A més a més, s'obriran les portes de la Torrassa i de l'oratori dels Borja tant el primer com el segon cap de setmana de festes de la Santa Creu i la Verge de Fàtima perquè tothom puga visitar-los. Des de l'Ajuntament de Canals oferirem rutes guiades per a donar a conéixer la història de Calixte III i la seua família.

No es podeu perdre aquesta primera edició d'un esdeveniment que convertirà Canals  i la Torreta en un referent cultural i patrimonial! Consulta la programació: