L’Ajuntament de Canals recupera la possessió del Camp de Futbol Quatre Camins
15/03/2024
Dimarts es va signar l’acta de reversió i recepció del Camp de Futbol ‘Quatre Camins’ amb la presència de l'alcalde, Nacho Mira; el regidor d'Esports, Edu Badal; personal tècnic de l'Ajuntament de Canals, i un representant de la UD Canals, amb la no compareixença de membres de les federacions de futbol Espanyola i Valenciana.

L'últim pas d'un llarg camí emprés per l'Ajuntament de Canals amb l'objectiu de recuperar tots els drets sobre el recinte i poder dur a terme les millores que les instal·lacions necessiten.

Cal recordar que, en 2008, l’Ajuntament va signar un conveni que va formalitzar la concessió demanial (cessió d’ús) amb la Reial Federació Espanyola de Futbol. Per tant, era aquest organisme el que tenia l’ús prioritari i l’obligació de mantindre les instal·lacions, impossibilitant que el consistori poguera actuar per a condicionar-lo.

Entre les primeres intervencions, i gràcies al ‘Pla d’Inversions’ de la Diputació de València, està prevista la renovació de la gespa i la il·luminació.