Programació de la segona Fira Comercial del 2023 
06/10/2023
La regidoria de Promoció Socioeconòmica de l’Ajuntament de Canals ha preparat la celebració d’una nova edició de la Fira Comercial, la segona d’aquest any, que tindrà lloc el 14 d’octubre. L’avinguda Vicente Ferri acollirà una vegada més aquesta iniciativa que busca fomentar les compres en negocis locals i donar a conéixer al veïnat l’oferta existent d’empreses relacionades amb el sector serveis alhora que gaudeix d’un dissabte diferent amb activitats per a tots els públics.

La Fira Comercial de Canals, amb més de 10 anys d’història i una periodicitat bianual, és una de les cites més importants del sector en la comarca de La Costera, i atrau en cada edició un alt nivell de participació tant de negocis i entitats com de públic, ja siga de Canals o vingut dels pobles veïns. 

Més de 40 stands de comerços, associacions i empreses de serveis presentaran el dia 14 els seus productes, ofertes i promocions existents alhora que majors i xiquets gaudeixen d’un ambient festiu on la música i les actuacions seran coprotagonistes de la jornada, que començarà a les 9 del matí amb una cercavila de l’Associació Musical Canalense. Un speaker i animació musical, inclosa una batucada, acompanyaran les compres i les activitats durant tot el dia. 

Els més menuts podran passar una bona estona amb els castells inflables i activitats a càrrec de l’escola d’arts El Formiguer com “Descobreix el teu instrument” o “Inventa i crea el logotip i el nom del teu grup musical”. A més, de 10.00h a 14.00h, AFA Canals oferirà un taller de manualitats i tindrà lloc el taller de cuina saludable per a xiquets i xiquetes (inscripcions a l’Ajuntament fins el 13 d’octubre).

Pel que fa a les actuacions, començaran a les 11.30 hores amb un Flashmob de la mà del Club Fantasi Dance. El Club Esportiu Acrodance oferirà una exhibició de dansa urbana i Fit Kid a les 12.15 hores i una master class de Cubbà a les 12.30 hores. Ja a les 18.45 hores, exhibició de gimnàstica rítmica a càrrec del Club Esportiu Do Chang, el qual també durà a terme l’actuació de cloenda amb una master class de Dance Fitness a les 19.00 hores.

La Fira Comercial de Canals és un referent en el nostre territori pel que fa al foment de l’economia local. Tant la gran participació d’entitats com la bona acollida que té entre el poble en cada edició, sumades a la ferma aposta de l’Ajuntament per repetir aquesta cita bianualment mostren el compromís de Canals amb el comerç de proximitat, empàtic i sostenible.