Programació del 9 d'Octubre del 2023 a Canals
05/10/2023
Aquest 9 d’Octubre a Canals sumarà els actes tradicionals com el Correllengua o el Dia de la Bicicleta a la novetat de les Distincions Honorífiques 9 d’Octubre per a commemorar el dia dels valencians. A més, tornarà l’emblemàtica partida de pilota al carrer Harmonia.

Seran quatre dies de celebracions que començaran divendres, 6 d’octubre, amb la setena edició del Correllengua dels col·legis del poble a partir de les 10.30 hores i que acabarà al Pont del Riu. A la nit, 21.00 hores, la banda juvenil de l’Associació Musical Canalense oferirà un concert al CC Calixt III.

Durant el cap de setmana hi haurà teatre (El Lago, dissabte a les 20.00 hores en el CC Calixt III) i pilota valenciana (diumenge, des de les 11.00 hores, dues partides en el Trinquet Municipal de Canals organitzades per l’escola de pilota El Moro: Miguel i Ferrer V contra Ferrer IV i Julio i Sales, Blai i Cris contra Mario, Simon i Izan).

Ja el 9 d’octubre començarà a les 10.00 hores a la plaça de la Vila amb l’acte institucional d’entrega de les I Distincions Honorífiques 9 d’Octubre de Canals, un guardó que reconeix el treball i la dedicació d’associacions i persones per aquest poble.

Seguidament, cercavila i ofrena floral des de l’ajuntament i, al Pont del Riu, celebració del Dia de la Bicicleta que organitza El Piñón (aquest any, els beneficis de la rifa seran per a l’associació ASCADIS). De vesprada, a les 16.30 hores, torna la tradicional partida de pilota al carrer Harmonia. I les celebracions es tancaran a partir de les 18.00 hores amb el concert extraordinari 9d’Octubre Canals Canta.