El president de la Diputació, Vicent Mompó, visita Canals
19/09/2023
El president de la Diputació de València, Vicent Mompó, va visitar divendres passat Canals per a perfilar el futur de la relació entre la localitat i l'ens provincial. L'actual equip de govern el va rebre a l'ajuntament i el va obsequiar amb el llibre 'El Foc i la Roda del Temps'.

Mompó, qui es troba duent a terme una sèrie de visites a municipis de la província "amb l'objectiu d'acostar la Diputació als pobles", es va reunir amb l'alcalde, Nacho Mira, i la resta de regidors per a escoltar de primera mà les inquietuds que afecten a la nostra localitat i fixar de manera conjunta les prioritats d'inversió.

El president va conéixer l'espai dedicat als Borja que l'Ajuntament té habilitat en el propi consistori per a recordar que Canals és el bressol del papa Calixt III. Després de la visita, l'alcalde ha destacat que “el nostre haja estat un dels primers pobles als quals ha acudit Vicent Mompó com a nou president de la Diputació. Estem segurs que la nostra reunió serà de gran profit per al municipi”.