El Festival So XXI reprén la seua programació amb l'espectacle Wemilere
12/05/2023
El CC Calixt III serà escenari el diumenge 21 de maig de l'espectacle Wemilere, amb el qual es reprén la programació del Festival Internacional de Cultura i Arts Contemporànies Vila de Canals de la mà de So XXI Grup de Percussió. Es tracta del concert de presentació del treball discogràfic Egungun, monogràfic de sextets de percussió de Louis Aguirre.

El concert s'iniciarà a les 12.30 hores, amb un programa que inclourà les obres Toque a Eggún (2008), Bembé (2008. Rev. 2022), Oriki i bembé a Eshu. Kyrie Eleison (2022) i Wemilere a Eleggua i Oggún (2019-20).

Abans, a les 12.00 hores, tindrà lloc la presentació del disc amb la participació del Dr. José Javier Peña Aguayo (Puerto Rico-València), professor de composició del Conservatori Superior de Música Salvador Seguí de Castelló; el compositor Louis Franz Aguirre (Cuba-Dinamarca) i el Dr. Joan Soriano (Canals), del Projecte So XXI.

SoXXI Grup de Percussió està format per: Sergi Dauder, Borja Donet, Andreu Queralt, Miguel Ángel Real, Josep Furió i Joan Soriano. La producció tècnica corre a càrrec d´Eventime Productions i de la presentació se n'encarregarà la Dra. Alicia Arnau-Aparicio.