Canals acull aquest cap de setmana multitud d’esdeveniments esportius de la Fira de Setembre
cap de setmana de fira esportiva
09/09/2022
Els esdeveniments esportius emmarcats en la programació de la Fira de Setembre segueixen aquest cap de setmana a Canals amb una àmplia oferta tant dissabte com diumenge.

Les competicions s’iniciaran dissabte a les 9.00 hores des del Frontó 2 del Poliesportiu Municipal amb la XXX edició del Torneig de frontó a mà per parelles, organitzat pel Club Pilota a Mà de Canals i que conclourà a les 20.00 hores.

A les 10.00 hores, també al poliesportiu, serà el torn del trofeu de natació Test Fira de Canals, organitzat pel Club de Natació La Costera. Seguidament, entre les 10.30 hores i les 13.30 hores tindrà lloc al Pavelló Municipal Ricardo Tormo el Primer Curs de Kumite, de Christian Benita López i organitzat pel Club Karate Do.

De vesprada, des de les 17.45 hores en categoria infantil i des de les 19.00 hores en categoria d’adults, se celebrarà la 43a Volta a Peu organitzada pel Club d’Atletisme de Canals.

Ja diumenge, entre les 8.00 hores i les 13.00 hores, el Club Pesca Canals durà a terme el Concurs Especial de Pesca al Riu Xúquer. I a les 10.00 hores fins a les 13.00 hores el Torneig Infantil d’Escacs organitzat pel Club Els Voltors de Canals tancarà el cap de setmana.