Èxit de partipació en la tradicional "Nit del Farolet" a Canals

2022.07.29 Èxit de partipació en la tradicional "Nit del Farolet" a Canals
29/07/2022

Després de dos anys de recés com a conseqüència de la pandèmia ocasionada per la COVID-19, un any més se celebrava, al nostre municipi, la tradicional "Nit del Farolet".

Anit, l'Avinguda Vicente Ferri de Canals va ser seu, novament, d'aquesta commemoració anual que es festeja la nit de l'últim dijous de juliol.

A l'emplaçament es va acostar un gran nombre de participants de totes les edats, que van voler formar part de l'esdeveniment exhibint els seus fanalets fets de manera casolana amb els característics melons d'Alger.

Aquesta cerimònia ja emblemàtica al nostre poble, organitzada per l'associació de col·laboradors de Canals Ràdio, col·lectivament amb la regidoria de Cultura, va estar amenitzada pel grup de xirimiters, per la música de carrer a càrrec de l'Associació Musical Canalense, pels tradicionals balls del folklore valencià a compte del grup de Danses Canyamars, i pels i les alumnes del CEIP Vicente Rius qui van entonar els versos de la representativa cançó composta per la mestra i música Alícia Arnau, expressament per a aquesta nit.

Agrair també a l'Associació de Venedors del Mercat Municipal per la seua col·laboració i, per descomptat, també al nostre veí Pere Martínez qui, per primera vegada, ha acompanyat en el recorregut de la cercavila a son pare, el conegut i estimat Marcial Martínez.

Des del Consistori ens mostrem molt orgulloses per la gran afluència rebuda, ja que aquest gest no solament es tradueix en festa i celebració, sinó que també conforma un clar exemple d'implicació i continuació en l'herència i tradicions del nostre poble.