Comencen les obres del parc de cal·listènia a Canals
2022.05.09 Comencen les obres del parc de cal·listènia a Canals
09/05/2022

L'Ajuntament de Canals ha iniciat les obres del parc de cal·listènia al parc Jaume I, unes obres incloses dins del Pla Provincial d'Inversions 2021-2022.

Es tracta d'una demanda ciutadana que d'ací a poc temps serà una realitat, i que compta amb una inversió aproximada de 50.000 euros.

Segons les previsions de l'empresa adjudicatària, es preveu que l'obra estiga acabada a finals d'aquest mes de maig.

El regidor de l'àrea d'urbanisme de l'Ajuntament de Canals, Miquel Alventosa, manifestava que «per fi anem fent realitat molts dels projectes que aquest equip de govern tenim al cap i, aquest parc, a més de ser un projecte demandat per un sector del nostre poble, és un d'ells».

El cal·listènia és una disciplina esportiva que s'orienta al desenvolupament muscular. En ella s'utilitza el pes corporal a través d'exercicis al carrer, a més del sòl i diferents aparells com a barres, bancs o anelles, que s'instal·len a parcs específics i adaptats per a la pràctica d'aquest esport.

La finalitat principal d'aquests exercicis és la de millorar l'agilitat, la força física i la flexibilitat d'una forma més ràpida. Però també, ajuda a fomentar les relacions socials.

Aquests complexos entrenaments de carrer requereixen també elements on poder penjar-se i executar moviments molt variats i repetits per enfortir els músculs.

Els parcs de cal·listènia són adequats tant per als entusiastes de l'esport com per als atletes professionals. La versatilitat d'aquests fan que es demanden no solament en grans ciutats, sinó també en pobles més menuts.

Des del Consistori ens mostrem molt complagudes a què prompte comptem a Canals amb un parc adequat per a la pràctica d'aquest esport en auge dins del món del fitness!