L'Ajuntament de Canals inicia la licitació de les obres de modernització i rehabilitació del Mercat Municipal

2022.05.09 L'Ajuntament de Canals inicia la licitació de les obres de modernització i rehabilitació del Mercat Municipal
09/05/2022

L'Ajuntament de Canals ha iniciat el procés de licitació de les obres de modernització i rehabilitació del Mercat Municipal de Canals, amb un pressupost d'1.027.698'12 euros.

Aquesta subvenció s'inclou dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència - Next Generation EU. Les obres inclouen una aportació europea de 448.216,00 euros i una altra municipal de: 579,482,12 euros.

L'objectiu de la reforma integral d'aquest edifici municipal és la de modernitzar-lo i al mateix temps convertir-lo en un establiment de referència, pel que fa als productes de proximitat.

El Consistori, especialment la regidora de Mercat Municipal, Hilzonde Badia, ha apostat des del primer moment, en un Mercat adaptat als nous temps prenent com a un dels referents, el Mercat Central de València. El nou Mercat Municipal de Canals tindrà, com a novetat, nous espais com: zona de degustació, illes de fruites i verdures, illes pop-up, millores en el bar, en la presentació dels productes, adopció de pautes d'uniformitat (servei de datàfon en totes les paradetes), harmonització d'horaris, connexió Wi-Fi i servei a domicili, entre d'altres.

En definitiva, allò que pretenen aquestes millores de reforma és aconseguir una redistribució dels espais agrupant les ofertes en illes temàtiques, millorant així l'accessibilitat de la clientela i aconseguint així, millorar la connexió visual, tant interior com exterior.

Les empreses interessades a presentar la seua proposta per a la licitació d'aquesta contractació en qüestió, tenen de termini fins al 23 de maig de 2022. Aquestes ofertes hauran de presentar-se mitjançant la Plataforma de Contractació del Sector Públic.