Canals impulsa l'associacionisme cultural local amb la Primavera Cultural 2022

2022.05.06 Canals impulsa l'associacionisme cultural local amb la Primavera Cultural 2022
06/05/2022

Es tracta d'una iniciativa de la Regidoria de Cultura, que té com a finalitat fer públiques aquelles associacions culturals del poble.

La intenció és que totes i tots coneguem quines són les seues propostes, les activitats que duen a terme i en quins horaris.

Aquesta s'iniciarà el vinent dilluns, 9 de maig, i finalitzarà el diumenge dia 22. Això no obstant, i com a colofó d'aquesta important programació d'activitats culturals, el dissabte 21 de maig, tindrà lloc la Trobada d'Associacions Culturals a l'avinguda Vicente Ferri.

A Canals ens esperen dues setmanes de concerts, xarrades, projeccions cinematogràfiques, lectures obertes, entre d'altres.

En paraules del regidor de Cultura, Miquel Alventosa, "era imprescindible, després d'aquests dos llargs anys de pandèmia, reprendre amb força una activitat com aquesta, una Primavera Cultural on les associacions culturals locals puguen aprofitar les sinergies que es transmeten en un esdeveniment com aquest per tornar a renàixer. Considerem molt important que el nostre poble siga conscient del gran ventall de possibilitats culturals que tenim a Canals".

Un dels propòsits principals d'aquest projecte, és aconseguir que la ciutadania torne a girar la mirada cap a la cultura i a les associacions del poble. Per això, s'ha treballat en el desplegament d'una copiosa programació d'activitats populars accessibles a tots els públics. És essencial facilitar l'accés al teixit associatiu en l'àmbit cultural.

Des del Consistori ens mostrem molt complagudes amb aquest impuls cap a l'associacionisme, i us convidem a totes i tots a participar del gran ventall de propostes, que de segur seran un èxit i un encert!

PRIMAVERA CULTURAL 2022 CANALS