El Festival Internacional SoXXI presenta EMPREMTES NEGRES, el seu quart concert

2022.05.04 El Festival Internacional SoXXI presenta EMPREMTES NEGRES, el seu quart concert
04/05/2022

El dissabte, 14 de maig, tindrà lloc el IV Concert del Festival Internacional SoXXI, on es presentarà EMPREMTES NEGRES.

Es tracta d'un concert al voltant de les músiques i l’univers sònic d'Àfrica que creuà l’atlàntic a partir del segle XVI, prenent nous camins i creant ponts d’anada i tornada amb el vell continent, amb estètiques i llenguatges comuns que arriben fins als nostres dies. 

El programa estarà conformat per "B3. Brouwer Trio", compost per Jenny Guerra al violí, Carlos Apellániz al piano i Elena Solanes al violoncel, els solistes Javier Berbis a la flauta i JM Santandreu al clarinet, la balladora porto-riquenya Isadora López, i per últim, per Miguel Angel Real, Andreu Queralt, Sergi Dauder i Joan Soriano, integrants de Projecte SoXXI, tots ells a la percussió.

A les 19 hores es realitzarà l’habitual col·loqui amb els intèrprets i el compositor José Javier Peña Aguayo, del que es realitzaran diferents estrenes i, a les 19.30 hores, començarà el concert on participaran un important elenc de solistes i agrupacions.

Aquestes activitats es duran a terme al Centre Cultural Calixte III amb entrada gratuïta i fins a completar aforament.

Les persones interessades poden trobar més informació en la pàgina web del Festival SoXXI: https://festivalsoxxi.com/empremptes-negres-festivalinternacinoalsoxxi/