L’empresa pública de Canals, RISONCHA, aposta per la millora en la formació continua del seu personal

16/02/2022

Els operaris del Centre Especial d’Ocupació RISONCHA visitaren ahir, junt el monitor José Cuenca i la psicòloga Encarna Saurina, l’empresa Distribuciones Boral, S.L, d’Algemesí, dedicada a la distribució de materials i maquinària per a la serigrafia, tampografia, sublimació i impressió digital.

Durant la visita, el personal de RISONCHA va poder vore la presentació de la nova impressora DTF 30 2 PH , la qual es dedica a la impressió de transfers a tot color aconseguint una "productivitat sense límits". També els van explicar el funcionament, els avantatges i el manteniment de la màquina.

«És una aposta molt productiva i RISONCHA està molt interessada a estar informada i formada en totes les novetats que planteja el nostre sector», assenyalen des de l’empresa.

Cursos de formació

L’empresa pública RISONCHA també aposta per la formació continua. Per aquest motiu, durant aquest any i gràcies a la formació bonificada de la Fundació Estatal per a la formació en l’Ocupació, a través del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, es duran a terme diferents tallers de formació presencial per als seus operaris/es.

L’encarregada d’impartir els cursos serà la psicòloga del centre Encara Saurina, qui compta amb una llarga experiència professional. El primer dels cursos anomenat “Taller de gestió de les emocions”, està previst que comence aquest mes de març, mentre que el “Taller del maneig efectiu de xarxes socials” tindrà lloc en setembre.