La Comunitat Valenciana arrasa en el nacional juvenil de Frontenis i Pilota de Goma que es va disputar a Canals

14/02/2022

El Campionat d'Espanya Juvenil per Federacions Autonòmiques s'ha disputat en els frontons del poliesportiu municipal de Canals des de l'11 fins al 13 de febrer de 2022, fent ús de les instal·lacions cedides per l'Ajuntament.

Ja en semifinals es presagiava el domini de la Comunitat Valenciana per nombre d'equips i pel nivell mostrat durant els quarts de final.

Resultats finals:

Pilota de Goma Femenina: es va disputar en primer lloc amb un domini de la jugadora Leire Barona sobre la Navarra Juncar Quevedo que va guanyar per 2 sets a zero.

Pilota de Goma Masculina: se la va emportar l'equip A de la CV, Nacho Pacheco de manera clara amb 2 sets a 0 davant de Carlos García que formava l'equip B.

Frontenis Femení: Leire Barona i Marta Sáez, CV “A”, van aconseguir la victòria davant d'Inés
Giménez i Àfrica Dasí, CV “B”, per 2 a 0.

Frontenis Masculí: s'esperava llarga i així va ser, Nacho Pacheco i Toni Expósito en l'equip A i Carlos García i Carlos Carmona en el B, van jugar una igualada final que es va decidir per xicotets detalls a favor de Nacho i Toni que van obtindre la victòria que els va donar l'or.

Des de l'Ajuntament de Canals volem felicitar a tots els participants però, sobretot, als guanyadors i guanyadores d'aquest campionat tan especial. Finalment, la Comunitat Valenciana es va emportar el trofeu a la Selecció Campiona amb 4 ors i 3 plates.