L’Escola FANTASI de Canals organitza una gala benèfica per a la lluita contra la leucèmia infantil

05/01/2022

L’Escola “Circo y Danza FANTASI” de Canals ha organitzat una gala benèfica per a ajudar a combatre la leucèmia infantil. L’esdeveniment tindrà lloc aquest divendres 7 de gener, a les 19 hores, al Pavelló Municipal Ricardo Tormo.

La directora de l’escola, Arantxa Martínez, assegura que «és molt important invertir en investigació per trobar cura i, és per això que, nosaltres posem el nostre granet d’arena, donant tot el que es recapte amb aquesta gala, a l’associació anomenada “SUMEMOS MUCHAS MANOS”.

Tot el públic assistent podrà gaudir de coreografies de dansa urbana i teles aèries de l’Escola FANTASI. A més a més, també hi haurà una actuació especial de les cantants valencianes Sandra Polop i Sandra Acosta, amb el seu duo anomenat POP LADIES, que faran un tribut al pop femení.

Per aquesta gala benèfica hi ha hagut una altra participació de col·laboradors que, de manera desinteressada, han ajudat també en aquesta causa. Per això, entre tot el públic es realitzarà una rifa entre els productes que han aportat aquestes empreses.