Canals ja compta amb el Pla Jove 2022-2026
2021.12.03 Canals ja compta amb el Pla Jove 2022-2026
03/12/2021

En el plenari ordinari del passat 25 de novembre a l’Ajuntament de Canals, es va dur a terme l’aprovació de l’Estratègia del Pla Jove de Canals 2022-2026 impulsada per la Regidoria de Joventut.

Aquest document és l'avantsala del futur Pla Jove de Canals, el qual, determina els passos i la temporalitat que es seguirà en el disseny, construcció i redacció del Pla.

En paraules de Laia Segarra, tècnica de joventut del consistori, «es marca un punt de partida per a iniciar les polítiques juvenils i funciona com una eina de treball dinàmica i viva, que permetrà respondre a les necessitats i demandes dels i les joves del municipi».

La regidora Isabel Arnau està molt satisfeta amb aquesta proposta perquè «és un document que reflecteix el compromís de la Regidoria de Joventut amb l'IVAJ i la mateixa joventut del municipi».

Cal recordar que Canals compta per primera vegada amb l’atorgament de la subvenció prevista dins del Pla concertat de Joventut 2019-2023 de municipalització de les polítiques integrals de joventut, amb la finalitat de la contractació d'un professional de joventut amb funcions de planificació, coordinació i organització de les polítiques integrals d’aquesta àrea.