Jornada de presentació del nou model de recollida de residus a Canals

2021.11.16 Jornada de presentació del nou model de recollida de residus a Canals
16/11/2021

El pròxim dijous es durà a terme la presentació del nou model de recollida proposat per al Pla Local de Gestió de Residus Domèstics i Assimilable de Canals.

Aquest nou model, consistirà en la recollida dels residus porta a porta i contenidors amb clauers i, a cada zona del municipi, li correspondrà un tipus diferent de recollida. Així, a la zona de Torre Cerdà, Aiacor i la Serratella li correspondrà el model porta a porta i, a les zones més habitades de la població, s’implantaran els nous contenidors.

El regidor de Medi Ambient, Miquel Alventosa, explicava que amb aquesta iniciativa «s'ajuda a realitzar una gestió dels residus domèstics més sostenibles que permetrà avançar cap a una economia circular d’alt nivell d’eficiència dels recursos».

Cal recordar que l’objectiu principal d’aquest pla és arribar a les xifres de recollida que marca el PIRCVA (Pla Integral de Residus de la Comunitat Valenciana). Aquest estableix un mínim de 67% en reciclatge i de 50% en bioresidus que cal complir l’any 2022.

La ponència, a càrrec de la consultora mediambiental Segura Roldán, i a través de les regidories de Medi Ambient i Serveis Municipals, tindrà lloc a la Casa de Cultura Ca Don José, el 18 de novembre, a les 18.30 hores.

L'accés serà lliure fins a completar aforament, i es retransmetrà en directe al canal de YouTube de l'Ajuntament de Canals:
https://www.youtube.com/c/CanalsAjuntament