Signatura del conveni de col·laboració amb les dues bandes de música locals
2021.10.08 Signatura del conveni de col·laboració amb les dues bandes de música locals
08/10/2021

Aquest mateix matí s'ha realitzat l'acte de signatura del conveni cultural entre l'Ajuntament de Canals i les dues bandes de música locals.

A l'acte han estat presents l'Alcaldessa, Mai Castells, el Regidor de Cultura, Miquel Alventosa, i el tècnic de cultura, Josep Antoni Polop, juntament amb els representants de les agrupacions musicals, Juanlu Gómez, de l'Associació Musical Canalense i José Manuel Gil, de la Unió Musical Santa Cecília.

Es tracta d'una subvenció nominativa en forma d'ajuda directa, per valor de 20.000 euros, a cada una d'elles, que les escoles musicals hauran de destinar a activitats, manteniment i/o compra de material musical, entre d'altres.

Amb açò, cada banda percebrà del consistori un total de 35.000 euros. Els citats 20.000 euros de l'ajuda directa, més altres 15.000 euros per la contractació d'actuacions a través de la Regidoria de Fira i Festes.

El consistori se n'alegra de poder donar suport a les bandes de música del nostre poble que són, junt amb les de la resta de la comunitat, manifestació representativa del patrimoni cultural immaterial de la societat valenciana.