En l'actualització de dades COVID-19 de la GVA, Canals torna a experimentar un lleu ascens

2021.09.14 En l'actualització de dades COVID-19 de la GVA, Canals torna a experimentar un ascens lleu
14/09/2021
L'última actualització exposa unes xifres amb una xicoteta crescuda. Els casos, respecte del passat divendres, creixen en 3.

D'aquesta forma, al municipi passem de 16 a 19 persones contagiades amb una incidència acumulada  de 140 casos per cada 100.000 habitants.

De nou us recordem la importància del RESPECTE A LES NORMES ESTABLIDES PER LA GENERALITAT, hui a dia són ferramentes essencials per a fer front a la pandèmia.

Podeu consultar-les a l'enllaç:
https://cutt.ly/JWOLRMX

Aquest dijous 16 s'engega la Fira de Canals, una festa que enguany es reprén, tractant d'apropar-nos d'alguna manera a la "normalitat", però sense deixar de tenir present que encara estem en pandèmia. Una proposta ajustada a l'època en què vivim, en la que continua sent important controlar aforaments i distàncies.

Aquests dies de Fira fem una crida a la RESPONSABILITAT INDIVIDUAL PER AL BÉ COL·LECTIU. Màxima PRUDÈNCIA EN LES REUNIONS SOCIALS, són moment que es presten a relaxar-nos i NO DEGUEM ABAIXAR LA GUÀRDIA.

L'ús de la mascareta ÉS RECOMANABLE SEMPRE. OBLIGATORI ALS ESPAIS TANCATS, i als oberts, si no guardem l'espai interpersonal de mínim 1,5 metres. 

PEL BÉ DE TOTES I TOTS, "TINGUEM CONEIXEMENT".