Aquest dijous comença a Canals una Fira de Setembre més cultural i ajustada a les circumstàncies actuals

2021.09.14 Aquest dijous comença a Canals una Fira de Setembre més cultural i ajustada a les circumstàncies actuals
14/09/2021

La Regidoria de Fira i Festes, enllesteix la programació que es podrà gaudir en aquesta atípica Fira de Setembre, que se celebrarà del 16 al 30 d'aquest mes. Podrem gaudir d'actes diversos, dels que us destaquem un recull:

  • Dijous 16:

S'engega La Fira amb l'exposició de l'Associació Fotogràfica de Canals (AFCA). Seguidament es donarà pas a l'espectacle musical inaugural Donde estés tribut a Camilo Sesto al Pavelló Ricardo Tormo (gratuït i fins a completar aforament).

  • Divendres 17:

També al Pavelló, plat fort per a aquesta Fira amb els concerts de La Fúmiga i de la rapera JazzWoman. Música jove valenciana. Com a novetat, conseqüència d'algunes limitacions per la pandèmia, es posaran ben aviat a la venda les entrades, per a poder controlar anticipadament l'aforament. El preu és 5 euros i es podran adquirir a http://www.agendacanals.com i https://www.servientradas.com, des del dia 9 a les 9.30 hores.

  • Dissabte 18:

Visita guiada "Canals, amb una altra veu”, pels carrers del municipi, de la mà de la Regidoria d'Igualtat. Les i els participants podran conéixer dones influents de la nostra població.
De nit tornem al Pavelló amb el "Comedy Plan": monòlegs amb els humoristes Óscar Tramoyeres, Pepa Cases i Patricia Espejo. En aquest cas també caldrà adquirir entrada prèvia, per un preu de 2 euros, a les pàgines dalt citades.

  • Diumenge 19:

Per a finalitzar el primer cap de setmana, espectacle de titelles "Viajeros del carrusel”, a l’Avinguda Vicente Ferri. Al pavelló, concert d'albades de Christian Penalba, que estarà acompanyat en algunes de les interpretacions el grup de danses Canyamars de Canals (gratuït i fins a completar aforament).

Durant la setmana del 20 al 26 de setembre, es duran a terme al Centre Cultural Papa Calixte III: "La Fira dels Xiquets", i espectacles teatrals com "Charlie i la fàbrica de reciclatge", "Playtime" i "Lu". Tots a les 18.30 hores i amb un preu de 3 euros per sessió. Entrades a la venda en http://agendacanals.com.

Les bandes de música locals també tindran presència en aquesta Fira de setembre, el 23, la Unió Musical Santa Cecília, i el 24, l'Associació Musical Canalense. Ambdós concerts de cambra es podran veure al Pavelló Municipal (gratuïts i fins a completar aforament).

Per últim, tancant aquesta Fira, el Parc Calixt III acollirà dos espectacles de circ el dijous 30 de setembre.

El regidor, Miquel Alventosa, ha destacat que aquesta és "una Fira acoblada a les circumstàncies que marca la pandèmia, destacant els actes culturals i el control d'aforament per a mantindre la seguretat dels veïns i veïnes de Canals i voltants”.

Canals convida a locals i forasters/es a una Fira diferent però no per açò menys apetible. Fem també una crida a la responsabilitat davant la COVID-19: tinguem tota la cura per mantindre'ns i mantindre el poble sa.