L'escriptora canalina, Cristina Artacho, presenta hui el llibre homenatge a son pare, "Vivencias de un transeúnte"

2021.09.10 L'escriptora canalina, Cristina Artacho, presenta hui el llibre homenatge a son pare, "Vivencias de un transeúnte"
10/09/2021
Hui, 10 setembre, a les 20 hores, la Casa de Cultura Ca Don José acollirà la presentació del llibre "Vivencias de un transeúnte" de l'escriptora de Canals, Cristina Artacho.

En aquest tractat, Cristina rendeix homenatge a son pare, Francisco Artacho, autor del llibre "Crónicas de un campeón".

El llibre repassa la intensa vida de Francisco Artacho, un home polifacètic que ha destacat en diversos àmbits esportius com són el ciclisme o el motociclisme entre d'altres, treballant braç a braç com a fotògraf amb figures tan destacades com Marino Lejarreta o el veí d'Aiacor Ricardo Tormo. Artacho també ha format part de les festes de Canals aparellant els cavalls que s'utilitzen el dia dels Parells en les festes de Sant Antoni Abat, tradició que ara continua la seua filla.

El llibre va sorgir a conseqüència del confinament quan Francisco Artacho li contava a la seua filla les experiències viscudes al llarg d'aquests anys. Cristina va decidir plasmar aquestes històries i reconeix haver-lo conegut més en aquest recorregut per la seua vida.

L'autora assenyala que "he viscut l'experiència intensament, fins i tot, m'he emocionat en diferents moments i espere haver transmés aquests sentiments al llibre".

A l'acte de presentació, l'autora estarà acompanyada pel protagonista de la història, Francisco Artacho, per la mantenidora i professora MªCarmen Gea, i per Pepe Arnau.