Les xifres COVID-19 van en l'alça a Canals

2021.06.22 Les xifres COVID-19 van en l'alça a Canals
22/06/2021

Les dades creixen i deguem estar ben atents. Segons el monitoratge de la Generalitat Valenciana, Canals passa de 2 a 4 casos actius de coronavirus, i la incidència acumulada creix fins als 29 casos per cada 100.000 habitants.

Sant Joan s'apropa i cal anar amb compte amb les celebracions.

Preguem màxima responsabilitat tant en aquest festiu com en qualsevol altre tipus de reunió social. Ara més que mai no podem desbaratar allò que s'havia aconseguit. Com ja vam transmetre, hem de continuar mantenint el virus a ratlla.

Durant la setmana, Sanitat informa que seguirà amb la vacunació de les persones amb edats compreses entre els 40 i els 59 anys.

IMPORTANT: recordeu que l'accés al pavelló, habilitat per a la vacunació, serà pel carrer Dionís d'Hongria (l'entrada del Parc de la Pedra cap a la zona de joc de petanca). Per favor, es demana acudir el més puntual possible, ni massa abans, ni tard.

NO ES POT ABAIXAR LA GUÀRDIA, el risc és real i la pandèmia encara segueix ací. No fem créixer les dades amb actituds poc responsables i insolidàries amb els/les que ens envoltem.