La jove canalina, Blanca Perales Felipe, guanyadora provincial i autonòmica del Concurs Joves Talents de Relat Curt de la Fundació Coca-Cola

2021.06.16 La jove canalina, Blanca Perales Felipe, guanyadora provincial i autonòmica del Concurs Joves Talents de Relat Curt de la Fundació Coca-Cola
16/06/2021

L'estudiant de Canals, alumna del col·legi sant Antoni Abat, representarà a la Comunitat Valenciana en la fase final del certamen, que ha comptat amb la xifra rècord de 13.683 participants de tot el país.

El jurat autonòmic, integrat per crítics literaris, ha triat als millors comptadors d'històries joves del territori, que accediran a la fase final. Gaudiran a finals de mes, de l'Experiència Coca-Cola, activitats relacionades amb la literatura i la creativitat, dissenyades exclusivament per a ells. Com a gran acte final, se celebrarà la gala en la qual es donaran a conéixer els noms dels guanyadors nacionals.

Blanca, viatjarà a Madrid al costat del seu professor de castellà i mentor, Álvaro Morales, per a gaudir d'aquesta experiència i de la gran final nacional del concurs.

Hui, a Canals Actualitat, podreu escoltar l'entrevista que els companys de Canals Ràdio faran a ella i al seu professor de castellà i mentor, Álvaro Morales, a les 13.30 horess, a les 19.30 hores o a les 22.00 hores, sintonitzant l'emissora municipal al 107.4 de l'FM, i també en línia al següent enllaç:
https://canalsradio.radio12345.com

Des de l'Ajuntament transmetem la nostra alegria per veure créixer el talent jove en la nostra localitat.