La vacunació de la COVID-19 segueix endavant al Centre de Salut de Canals i al Pavelló Francisco Ballester de Xàtiva

2021.04.06 La vacunació de la COVID-19 segueix endavant al Centre de Salut de Canals i al Pavelló Francisco Ballester de Xàtiva
06/04/2021

Hui, dimarts 6, i demà, dimecres 7, s'inicia la vacunació de la COVID-19 als nascuts els anys 1956 i 1957, persones de 65 i 64 anys. 

En el departament de salut Xàtiva-Ontinyent s'ha citat per a la immunització a unes 3.700 persones d'aquesta edat.

Una citació que s'ha realitzat mitjançant SMS i on apareix la data per a rebre la primera i la de la segona dosi de la vacuna de la COVID-19, a més d'un enllaç al full informatiu de la vacuna.

Aprofitant la infraestructura que va servir per a atendre el personal docent, la vacunació aquesta vegada també es durà a terme al Pavelló Francisco Ballester de Xàtiva.

Si no has rebut l'SMS o no pots en aqueixa data, NO ACUDISQUES, et citaran més endavant.
Recordeu que per a les citacions és IMPORTANT tindre actualitzades les dades de la targeta SIP. Podeu fer-ho al següent enllaç:
http://www.san.gva.es/web/dgcal/formulario-de-contacto

La setmana pròxima també es conclourà en el departament de salut la immunització a les persones de 80 anys i als dependents, i s'iniciarà el procés per a les de 70 a 79 anys. En aquest cas la vacuna s'administrarà en els centres de salut de cada població segons vagen arribant les dosis. NO CAL CRIDAR per a obtenir la cita, serà sanitat qui s'encarregue de posar-se en contacte.