A Canals, una setmana més, baixen les dades de la COVID-19 segons l'actualització de la Generalitat Valenciana

2021.03.30 A Canals, una setmana més, baixen les dades de la COVID-19 segons l'actualització de la Generalitat Valenciana
30/03/2021

L’últim monitoratge que la Generalitat Valenciana ha fet públic, dona a Canals xifres molt bones. 

Les dades tornen a baixar respecte a les que teníem fa set dies, i el nostre municipi passa de 7 a 2 casos actius de coronavirus. La incidència acumulada descendeix a 15 casos per cada 100.000 habitants, reduint a prou més de la meitat els 51 de la setmana passada.

Margarita Llaudes, gerent de l’àrea de salut Xàtiva-Ontinyent a la qual pertany Canals, va estar ahir a l'emissora municipal on ja avançava la seua satisfacció per l'evolució positiva del poble, del que a més a més és veïna. Afirmava estar molt contenta amb les xifres i exposava que ara com ara estem molt millor que la mitjana de la resta de pobles del departament i que siguem el municipi on s'observa millor evolució dels contagis.

Són notícies que des de l’Ajuntament es reben amb gran satisfacció. En paraules de l’alcaldessa, “es tracta d’uns resultats aconseguits conjuntament com a poble amb l’esforç de totes i tots, i que ens reforcen en el treball per a gestionar la pandèmia, animant-nos a no baixar la guàrdia fins a doblegar al virus”.