Dubtes sorgits arran del tancament perimetral de Canals

Dubtes sorgits arran del tancament perimetral de Canals

07/01/2021

Des de l’Ajuntament de Canals estem a disposició de tota la ciutadania per a poder aclarir tots aquells dubtes que vagen sorgint arran del tancament perimetral del nostre municipi.

De moment, ací us deixem la relació dels dubtes més freqüents que ens han arribat fins a la data:

  • ESTABLIMENTS:

Tots aquells establiments que no siguen bars, restaurants, cafeteries o zones d'oci, obriran amb un 30% d'aforament màxim permés: tendes de roba i complements, sabateries, basars, venda de parament de cuina i de la llar, etc.
Els serveis d'alimentació, farmàcia i parafarmàcia, ortopèdia, perruqueria i centres veterinaris obriran amb un aforament de fins al 50%.

  • AUTÒNOMS/ES O TREBALLADORS/ES PER COMPTE ALIÉ:

Per tal de fer desplaçaments laborals entre pobles perimetralment tancats, caldrà aportar el DNI i un justificant amb nom i cognoms, número de DNI, i professió que acredite que la persona és un treballador/a autònom/a, així com el lloc on ha d'efectuar el desplaçament.

  • CUIDADORS/ES NO PROFESSIONALS:

Per tal de justificar el desplaçament, caldrà portar, junt amb el DNI, un document que acredite la funció d'aquesta persona com a cuidador/a no professional.

  • ESTUDIANTS:

Aquelles i aquells estudiants de Canals que hagen d'eixir del municipi per a acudir a les seues classes, podran fer-ho aportant qualsevol document acreditatiu que justifique que estudien al centre a què es dirigeixen.
Així, aquelles i aquells estudiants de fora de la localitat que hagen de vindre a Canals a estudiar, hauran de demanar al seu centre educatiu el justificant pertinent que acredite que formen part de l'estudiantat del centre.