A Canals s'ajorna la tornada a les aules fins al dilluns 11 de gener

A Canals s'ajorna la tornada a les aules fins al dilluns 11 de gener
06/01/2021

En el dia d’ahir la Conselleria de Sanitat i el govern de la Generalitat, comunicaven el tancat perimetral del nostre municipi, així com l'entrada en vigor de mesures més restrictives.

Aquest tancament perimetral és conseqüència directa de l'actual situació epidemiològica a Canals. Situació que es preveu que s'agreuge de forma considerable a causa de les previsions meteorològiques pronosticades per la borrasca Filomena. L'alerta taronja per risc de pluges i nevades, així com la previsió de temperatures extremes per als pròxims dies, dificulten dur a terme els protocols sanitaris previstos per a evitar la propagació dels contagis, que inclouen la ventilació continuada de les aules.

Des de l'Ajuntament i, per responsabilitat i coherència amb la resta de mesures preses al nostre municipi, s'ha pres la decisió, junt amb la resta de grups polítics municipals i les direccions dels centres educatius, d'ajornar la tornada a les aules per al dilluns 11 de gener, quedant així suspeses les classes dels dies 7 i 8 de gener. 

Aprofitem per a recordar a la ciutadania les mesures que entren en vigor al nostre municipi:

  • Tancament de centres socials i clubs
  • Tancament de bars i restaurants (excepte menjars per a emportar-hi)
  • Tancament de gimnasos i centres esportius
  • Tancament de parcs i jardins
  • Aforament reduït en vetlatoris, bodes i batejos: màxim de 10 persones en espais tancats, i de 15 en espais oberts

Tinguem present que la pandèmia no s'aturarà sola. És responsabilitat de totes i tots nosaltres que aquestes mesures tan restrictives continuen en vigor, o puguen ser alleugerides.

Recordem que és important evitar al màxim la mobilitat i el contacte social. Ser respectuós en l'horari establit per al toc de queda, fer un ús correcte de la mascareta, tindre una bona i saludable higiene de mans i mantindre el distanciament social farà més fàcil la disminució dels contagis al nostre poble.