Manifest de l'Ajuntament de Canals per a commemorar el 9 d'octubre

9 octubre 2020
09/10/2020

Hui, divendres 9 d'octubre, commemorem un dia molt especial per a les valencianes i els valencians, i per a totes les persones que se senten orgulloses de pertànyer al territori valencià.

Es tracta, doncs, d'un dia en el qual defensem, des del respecte, els nostres trets identitaris com la llengua, la cultura i les tradicions pròpies. Uns trets que ens caracteritzen com una societat amb una història ben consolidada.

A més a més, la societat valenciana està fonamentada a partir de valors universals i democràtics com la tolerància i la solidaritat. Aquests valors evidencien que formem part d'una societat moderna i avançada.

Com que no puguem celebrar el nostre dia de manera festiva al carrer per qüestions sanitàries, el que sí que podem fer és celebrar-ho de manera virtual, és a dir, mitjançant les xarxes socials. Aprofitem aquesta mitjans per deixar palés l'estima que tenim per la nostra terra.

Per una festivitat que hem de transmetre als nostres infants i que hem de mantindre viva any rere any, bon 9 d'octubre canalines i canalins.