Reunió amb el Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent
reunio departament de salut
25/09/2020
Ahir va tindre lloc una reunió entre l'Alcaldessa de Canals, Mai Castells; la Regidora de Salut de l’Ajuntament de Canals, Verónica Ferri, i la direcció del Departament de Salut de Xàtiva-Ontinyent, per a tractar l’actualitat de la pandèmia a Canals i el servei del Centre de Salut.

Es van acordar unes pautes de treball unidireccionals entre Ajuntament i Departament de Salut, com és la de proporcionar informació dels passos que s'han de seguir per al seguiment de consultes, renovar receptes, etcètera pels mitjans de comunicació de l'Ajuntament de Canals (ràdio i xarxes socials). En la mateixa línia s'ha encarat la campanya contra la grip, que aquest any resulta ser de vital importància per a les persones de risc.

Des del Departament també es va informar del treball que s'ha realitzat des de l'inici de la pandèmia, el qual s'ha incrementat exponencialment.

Amb relació a les dificultats que han sorgit amb l'atenció primària al Centre de Salut, s'ha decidit afegir una línia de telèfon (de 4 línies a 5).

L’Ajuntament de Canals va agrair a la direcció del Departament de Salut la voluntat de col·laboració entre ambdues entitats per a millorar el servei a la ciutadania i tant a ells com a la resta de professionals sanitaris pel treball que realitzen dia a dia.