El Pati: Canals Cultural
el pati canals cultural
29/06/2020
L’Ajuntament de Canals farà una forta aposta per la cultura post-confinament amb la proposta «El Pati: Canals Cultural». Durant 5 caps de setmana entre el 10 de juliol i el 9 d’agost el CEIP José Mollà acollirà tot un ventall d’ofertes culturals per a tots els públics, amb entrada gratuïta, aforament limitat i totes les mesures d’higiene i seguretat davant el coronavirus.

La música serà la gran protagonista de la programació, amb diverses actuacions de les bandes del poble: la Unió Musical Santa Cecília i l’Associació Musical Canalense. A més, es reprendrà el Festival So XXI, ajornat per l’Estat d’Alarma, amb dos espectacles: la pel·lícula silent amb música en directe El Gabinet del Dr. Caligari i el concert de percussió Beatesscence-20.

També s’han reprogramat dues de les clàssiques Nits al Túnel estivals: l’espectacle Entrecordes dels guitarristes Ausiàs Parejo i Pedro Navarro i Arrels de Nacre, una proposta que barreja jazz, música clàssica i flamenc.

«El Pati: Canals Cultural» es completarà amb l’espectacle infantil Royal Circ i amb la gal·la per a tots els públics Fem Poble, on un actor valencià estarà amb nosaltres contant tot allò que ha aprés del poble, de la seua història i de la seua gent.

Com el seu nom indica, aquesta iniciativa obri un gran pati, el del col·legi públic José Mollà, a la cultura a Canals. Se suma al rellançament de la temporada teatral al Centre Cultural Calixt III a partir del 19 de juliol amb «La Bella y la Bestia».

En paraules del regidor de cultura, Miquel Alventosa, "apostar per la Cultura és apostar d'una banda pel teixit econòmic que gira al voltant de la música, el teatre i l'espectacle, i d'altra banda pel teixit econòmic local, que veurà com tots els caps de setmana molta gent elegeix quedar-se al poble per gaudir de la programació que li oferim, o inclús com ve gent de fora".

cartell el pati canals cultural