Programació de la Fira Comercial del 2020 a Canals
programacio fira comercial
10/02/2020
Canals celebrarà el proper dissabte 22 de febrer la Fira Comercial del 2020 amb una programació d'activitats per a tots els públics que amenitzarà la jornada de compres a l'Avinguda Vicente Ferri. Totes les places ofertades gratuïtament per l'Ajuntament han estat reservades per comerços tant del poble com dels voltants.

La inauguració es durà a terme una vegada muntades les carpes, a les 9.00 hores, quan també s'iniciaran els tallers infantils de la mà de l'associació AFA Canals. 

Una hora després s'iniciarà la inscripció per al taller de robòtica dirigit a xiquets i xiquetes entre 6 i 12 anys a la carpa de 'Genioos'. Aquest tindrà lloc a les 12.00 hores i compta amb places limitades. També s'entregaran els obsequis a les primeres compres en la carpa de l'Ajuntament, a càrrec de 'Pa i Dolços Nayara'.

Entre les les 10.00 hores i les 14.00 hores, i entre les 16.00 hores i les 19.00 hores, els més menuts podran gaudir de castells infables i distintes atraccions, amb animació a càrrec d'un 'Speaker'. Entre els jocs que s'oferiran destaca la gimcana ciclista que prepararà la Penya Ciclista "La Forca" (els participants hauran de dur la seua bicicleta i rebran un regal en finalitzar).

A les 11.00 les autoritats realitzaran una visita per les carpes i Canals Ràdio començarà un programa especial en directe a l'Avinguda Vicente Ferri, el qual conclourà a les 13.00 hores amb el lliurament dels premis del 'V Concurs d'Aparadors de Nadal' i del sorteig de la 'Campanya Enamorats 2020' d'Associem.

Ja de vesprada, a les 17.00 hores, tindrà lloc una exhibició de gimnàstica rítmica del Club Esportiu Do-Chang. Seguidament, l'actuació de 'Rock or Nothing', de la mà d'Associem, tancarà la fira comercial del 2020 a Canals.